Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De ultieme brocante-battle is aangebroken!

PREVIEW: trio flamingo’s en een Apolloraket in de finale van ‘Eenmaal Andermaal’

In de laatste aflevering van ‘Eenmaal Andermaal’ krijgen Jacques Vermeire en Axel Daeseleire hulp van komiek William Boeva en acteur Sven De Ridder. Dubbel zoveel budget, een extra object maar dat allemaal binnen dezelfde tijd: het is erop of eronder.

De eindoverwinning is nabij: op donderdag 23 maart strijden Jacques en Axel tegen elkaar in de grote beurshal in het Waalse Ciney. Na acht weken op antieke parels en unieke objecten te jagen op markten en brocantes doorheen heel Vlaanderen, komt het duo nu in de finale te staan. Tweede keer, goede keer voor Jacques? Of gaat Axel net zoals in het eerste seizoen met de trofee lopen?

Een bende flamingo’s

Axel en Sven mogen het dan wel eens zijn over het beeld van tekenfiguur Popeye en een antiek schilderij, over hun derde object ontstaat er toch wat discussie. Het duo valt op een bende knalroze en oranje flamingo’s. De verkoper probeert hen te overtuigen dat meer zielen meer vreugde brengen, maar daar wordt vooral Axel niet warm van. ‘Wat is er mis met een koppeltje? Tien is veel te veel’, klinkt het bij Axel. Maar Sven ziet de dierentuin wel goedkomen: ‘Ik vind het alleen tof als we ze allemaal kunnen meenemen.’ De compromis? Een triootje flamingo’s die in the name of love met hun hals een hartje vormen.

William bewijst dan weer dat zijn overtuigingskracht enorm is. Hij haalt zijn teamgenoot makkelijk over: ‘Ça c’est le chef ici’, lacht Jacques. Het duo scoort zo een antieke Apolloraket. William is zo blij, dat hij een vreugdedansje doet. Of de raket Jacques’ winst naar ongekende hoogtes brengt, zie je in de laatste aflevering van ‘Eenmaal Andermaal’, donderdag 23 maart om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.

Lees ook:

million dollar island

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '