Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© freestocks via unsplash

Gedaan met urenlang scrollen door het eindeloze aanbod.

Deze website maakt een einde aan je keuzestress bij het kiezen van een nieuwe Netflixserie of -film

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het kiezen van een nieuwe film of serie om te bekijken op Netflix gaat vaak gepaard met úrenlang scrollen door het eindeloze aanbod. Gelukkig is er nu een handige website die je kan helpen in je zoektocht.


Iedereen kent het gevoel: je hebt net een serie helemaal verslonden en je zoekt een nieuwe reeks om te bingewatchen. Je scrolt door het grote aanbod op Netflix, en een uur later heb je nog steeds geen nieuwe ‘verslaving’ gevonden. Enorm frustrerend én enorm tijdrovend!

Korte inhoud en persoonlijke mening


Dankzij de handige website www.whatthehellshouldiwatchonnetflix.com komt nu voorgoed een einde aan deze helse zoektocht. Je geeft eerst aan wat je precies wilt bekijken: een film, serie of om het even wat. Dan geef je het genre aan, bijvoorbeeld komedie of actie. Op basis van die twee zoektermen krijg je een suggestie. Ben je niet echt akkoord met het voorstel, dan kan je onderaan je zoekopdracht verfijnen. De site doet dit op een bijzonder humoristische manier.

Zo gaven wij serie en actie in, en kregen we als eerste resultaat ‘Van Helsing’. Je krijgt de korte inhoud van de reeks, de persoonlijke mening van de maker(s) van de site en de score die het krijgt op Rotten Tomatoes. Als dit iets voor jou lijkt, druk je op de knop ‘watch now’ waarna je doorverwezen wordt naar de website van Netflix.

Grappige voorstellen


Sta je niet echt te springen om deze reeks te bekijken, dan geeft de site je een aantal grappige voorstellen: ‘Wat denk je van een andere actieserie, zonder vampiers?’, ‘Of een andere fantasieserie met een iets groter budget?’ of ‘Zullen we iets random kiezen?’ Zo krijg je bij de eerste optie ‘One-Punch Man’, bij het tweede ‘Dead Set’ en bij het derde ‘Obvious Child’. Check wel even of je de desbetreffende suggesties kan bekijken, want niet alle titels staan in België op Netflix.

Het is een toffe manier om naast de populaire Netflixseries en -films die iedereen kent eens een andere ‘verborgen parel’ te ontdekken. Veel kijkplezier!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '