Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En hoofdrolspelers Noah Centineo en Lana Condor brachten nóg beter nieuws!

YASSS: we weten eindelijk wanneer ‘To All the Boys I’ve Loved Before 2’ in première gaat

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Goed nieuws voor iedereen die vorig jaar zwichtte voor het mierzoete liefdesverhaal van de ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-film, want wij weten eindelijk wanneer de film in première gaat! Alsof dat nieuws nog niet goed genoeg is, lieten Noah Centineo en Lana Condor gisteren weten dat de derde film van de franchise al in de maak is!


De tweede film ‘To All the Boys: PS I Still Love You‘ zal op 12 februari in première gaan, dat lieten zowel Netflix als Noah Centineo gisteren op Instagram weten. Wat ze nog lieten weten? Dat de opnames van de derde film al gestart zijn!

De makers van de film konden geen betere datum prikken om de film met de buitenwereld te delen, want de dappere zielen die tot 14 februari kunnen wachten om de film te zien, kunnen samen met hun lief op Valentijn wegdromen bij het liefdesverhaal (en bij hottie Noah Centineo).

Nieuwe jongen


De eerste film, die vorig jaar op Netflix verscheen, werd erg goed onthaald en kreeg een tevredenheidscore van 89 % (!) bij het grote publiek. Op Rotten Tomatoes kreeg hij zelfs een rating van 96 %. De films worden gebaseerd op de trilogie van auteur Jenny Han. De derde film in het rijtje zal dus hoogstwaarschijnlijk gebaseerd zijn op het boek  ‘Always and Forever, Lara Jean’.

In ‘PS I Still Love You’ bevindt Lara Jean zich in een lastig parket. Een nieuwe jongen maakt zijn opwachting en schudt haar gevoelens flink door elkaar. ‘Peter zal moeten vechten voor onze liefde’, verklapte actrice Lana Conor eerder dit jaar in Elle. ‘Dat is zeker geen slechte zaak.’ Spannnneeeend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '