https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play4

Daarnaast hoopt hij via het programma een baasje te vinden voor asielhond Nischie.

Viktor Verhulst (27) maakt nieuw programma om dierenasiel te steunen

Jolien Meremans

De Verhulstjes hebben er tijdelijk een familielid bij. Viktor (27) maakt een nieuw programma om een baasje te vinden voor viervoeter Nischie én om het dierenasiel waar de hond verbleef te steunen.


‘Nieuwe vriend…’, schreef Viktor afgelopen weekend bij een foto waarop hij en zijn nieuwe huisgenoot poseren. De ‘Temptation Island’-presentator adopteerde tijdelijk de 7-jarige Engelse buldog Nischie bij Het Blauwe Kruis van de Kust, een dierenasiel in Oostende. En het is voor datzelfde dierenasiel dat hij vanaf vandaag een gloednieuw programma maakt.

Baasje vinden


Viktor gaat vier weken lang op ruiltocht. Zijn avontuur start vanavond in ‘Het Rad’, waar hij een ei zal ruilen voor een (hopelijk!) waardevoller object. Op het einde van de rit hoopt hij het laatste item te kunnen veilen in de studio van ‘De Cooke & Verhulst Show’ voor een mooie prijs. Die opbrengst zal hij doneren aan Het Blauwe Kruis van de Kust. ‘Elke dag trekken we naar een andere stad en gaan we van deur tot deur. En dan zien we wel wie opendoet en waar we belanden. Ik ben wel zenuwachtig. Ik ben ik niet de sociaalste man op aarde. Ik ga met een trillende vinger op die deurbellen duwen‘, aldus Verhulst in Het Nieuwsblad.

 

View this post on Instagram


 

A post shared by Viktor Verhulst (@viktorverhulst)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tijdens zijn tocht zal Viktor bijgestaan worden door zijn allernieuwste vierpotige vriend. ‘Nischie komt uit het asiel. Al zeven maanden zit ze daar. Via deze weg hopen we een goed baasje voor Nischie te vinden‘, vertelt hij nog in de krant. Je kan de avonturen van Nischie trouwens volgen op haar Instagramaccount: @nischieverhulst.

‘Viktors grote ruiltocht’ is vanaf vanavond van maandag tot donderdag te volgen via goplay.be.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content