Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

De koppels hebben er veel vertrouwen in, maar er worden wel meteen duidelijke regels opgesteld.

HIER ZIJN ZE: deze vier koppels gaan de ultieme relatietest aan in ‘Temptation Island 2019’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

VIJF serveerde zonet dé ‘Temptation Island‘-hoofdschotel: de namen, foto’s en verhalen van de vier koppels die zich vanaf 15 februari aan de ultieme relatietest zullen wagen. Wie doorstaat de test en maakt zich op voor de volgende stap in zijn of haar relatie? En wie blijft alleen in tranen achter? Of moeten we zeggen met een nieuwe verovering?


Ondanks al die seizoenen vol bedrog en gebroken harten schreven opnieuw vier moedige koppels zich in voor het exotische avontuur in Thailand. Het vertrouwen zit dan ook goed. Slechts één koppel bekende dat er in het verleden iets fout gebeurde. De andere drie? Zij zien dit reisje eerder als de manier om een statement te maken: ‘Kijk, al zijn we een jaar uit elkaar, niemand kan aan haar tippen’, aldus Roger. Wij zijn alvast benieuwd of die quote ook na het programma nog van toepassing zal zijn...

Laura (22) en Roger (23) uit Gent


Het Gentse koppel Laura en Roger heeft elkaar ontmoet tijdens het uitgaan. Vier maanden lang waren ze friends with benefits. Al snel bleek dat niet de juiste relatie voor het jaloerse stel. Twee jaar geleden kozen ze exclusief voor elkaar en sindsdien hebben ze een relatie. Toen Laura voor 5 maanden naar Spanje ging op Erasmus heeft het koppel regels voor elkaar opgesteld (niet te veel drinken, niet alleen uitgaan na 23u etc). Beiden konden deze niet helemaal naleven, waardoor ze ook bij terugkomst van Laura deze regels bleven hanteren.  Als ze zich bij ‘Temptation Island’ weten te gedragen willen de twee erover nadenken om de afspraken te laten vallen.

Milou (23) en Heikki (24) uit Roosendaal en Grobbendonk


Milou en Heikki zijn nu 8 maanden samen en kennen elkaar via een motorcrosswedstrijd. Milou was daar met haar toenmalige vriend, zag Heikki zitten en zag in hem meteen het ideale plaatje. Het koppel besloot om voor elkaar te gaan. Milou is echter redelijk jaloers aangelegd, weet bijvoorbeeld alle wachtwoorden en pincodes van Heikki en controleert hem dagelijks. Voor Milou is het programma de ultieme relatietest om te kijken of ze Heikki kan vertrouwen. Mochten ze ‘Temptation Island’ overleven, is het koppel klaar voor de volgende stap: samenwonen in Nederland.

Rodanya (20) en Morgan (20)


Het Nederlandse koppel Rodanya en Morgan is drie jaar samen en kent elkaar uit dezelfde stad. De twee gingen daten en toen ze elkaar beter leerden kennen, werden ze helemaal verliefd. Morgan ging na 6 maanden echter vreemd, waardoor het vertrouwen van Rodanya een flinke deuk kreeg. Afgelopen zomer heeft Morgan weer een misstap begaan. Tijdens de vakantie, die al geboekt was, groeiden de twee opnieuw naar elkaar toe en besloot Rodanya om Morgan nog een allerlaatste kans te geven. Als het op ‘Temptation Island’ fout gaat, is het deze keer echt over and out.

Demi (22) en Sidney (21)


Demi en Sidney zijn 3 jaar samen en hebben elkaar leren kennen op een feestje. Het koppel woont nu twee jaar samen en doet veel samen. Elkaar twee weken missen lijkt hen dan ook de moeilijkste opdracht aan ‘Temptation Island’. Aangezien de twee nog nooit een lange tijd zonder elkaar zijn geweest en daardoor nooit met echte verleiding in aanraking zijn gekomen, is ‘Temptation Island’ voor hen de ideale manier om te kijken of ze elkaar kunnen vertrouwen in de buurt van het andere geslacht.

[td_smart_list_end]

De eerste aflevering zal op vrijdag 15 februari te zien zijn. Jawel, je ‘Temptation Island’-avondjes zullen een dagje moeten opschuiven, van donderdag naar vrijdag. Wie nu al even wil kijken hoe de koppels vol vertrouwen aan hun avontuur beginnen, kan hieronder alvast genieten:


 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '