Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  Disney

YES PLEASE: er zou een vervolg komen op de live-actionremake van ‘Aladdin’

De live-actionremake van ‘Aladdin’ lokte veel bezoekers en daar spelen ze bij Disney maar al te graag op in. Volgens bronnen zou er een vervolg in de maak zijn waarvan het script geschreven zal worden door John Gatins en Andrea Berloff. Fingers crossed, dus!


Volgens bronnen zou de ontwikkeling van de film zich momenteel nog in een vroeg stadium bevinden. De producers waren niet zeker welke richting ze wilden uitgaan met de vervolgfilm, maar na zes maanden zouden ze er eindelijk uit zijn.

Compleet nieuw verhaal


De producers van de originele ‘Aladdin’-film zouden alvast meewerken. Voorlopig is het echter nog niet bekend of ook regisseur Guy Ritchie zal terugkeren. Wel wordt gehoopt dat de originele cast, waaronder Will Smith, Mena Massoud en Naomi Scott, zin heeft  om opnieuw in de huid van hun personages te kruipen. Al wordt er geen contact opgenomen met de acteurs tot het script definitief af is.

via GIPHY

Wat momenteel nog bekend is, is dat de tweede film niet gebaseerd zal zijn op de sequel van de geanimeerde film uit 1992. Het zou dus gaan om een compleet nieuw verhaal. Wij zijn benieuwd of deze live-actionremake het succes van de vorige zal kunnen evenaren.

Lees ook :

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '