Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In een recent interview vertelde hij dat er al wordt gewerkt aan de sequel.

‘Bird Box’-auteur Josh Malerman bevestigt dat de film een vervolg krijgt

‘Bird Box’ verscheen in 2018 op Netflix en de film was meteen een waanzinnig succes. In het verleden waren er dan ook al heel wat geruchten over een mogelijk vervolg, maar Josh Malerman, de auteur van het oorspronkelijke verhaal, bevestigde nu pas dat er effectief een vervolg in de maak is.


In 2014 schreef Josh Malerman het boek ‘Bird Box’ en amper vier jaar later verscheen de gelijknamige film op Netflix. De verfilming van het verhaal was een immens succes en op amper een week tijd mocht de kaskraker zich al de best bekeken Netflix Original noemen. Fans smeekten dan ook om een vervolg en in het verleden gingen er alvast heel wat geruchten rond over een mogelijke sequel. Toch werd het nieuws nu pas bevestigd door de auteur van de boeken. ‘Ik kan nog niet veel zeggen, maar de (pre)productie is al opgestart’, aldus Malerman in een recent interview met Inverse.

Malorie


Veel meer details gaf de schrijver nog niet prijs, maar de kans is groot dat de vervolgfilm gebaseerd zal zijn op zijn tweede boek ‘Malorie’. Het tweede verhaal speelt zich twaalf jaar later af, maar leven zonder een blinddoek is nog steeds geen optie. Alleen krijgt Malorie (gespeeld door Sandra Bullock) nieuws dat iemand om wie ze veel geeft nog in leven zou kunnen zijn. Plots staat ze dus voor een aartsmoeilijke keuze: blijft ze in haar vertrouwde omgeving of waagt ze zich in de duisternis?

De releasedatum van de sequel is nog niet bekend en ook of Sandra Bullock opnieuw de rol van Malorie op zich zal nemen, is nog een groot vraagteken. Over het gelijknamige boek van de auteur is dan weer wél meer geweten. Bij ons verschijnt het verhaal namelijk op 17 november. Je zal dus nog eventjes geduld moeten uitoefenen. Wie niet kan wachten, kan wel al een exemplaar van ‘Malorie’ reserveren. Zo heb je meteen iets om naar uit te kijken!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '