Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Dat maken Emily, Mindy, Gabriel en co bekend met een tof filmpje.

Netflix start met opnames van tweede seizoen ‘Emily in Paris’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We wisten al dat er een tweede seizoen komt van de populaire Netflixserie ‘Emily in Paris’. De streamingdienst maakte met een tof filmpje bekend dat de opnames van start gaan.


Het lijkt erop dat na meer dan een jaar in de greep te leven van de pandemie, alles stilletjesaan terug begint op te starten. Denk maar aan winkels, terrasjes én ook de opnames van films en series! Zo maakte Netflix bekend dat de productie van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris‘, de Netflixreeks van niemand minder dan Darren Star, de man achter ‘Sex and the City’, van start gaan. De serie was een echt kijkcijferkanon in het najaar van 2020, dus we kunnen al niet meer wachten op de nieuwe afleveringen.

Enthousiast


De streamingdienst maakte dit goede nieuws bekend met een tof filmpje waarin de hoofdrolspelers waaronder Emily (Lily Collins), Mindy (Ashley Park), Gabriel (Lucas Bravo), Julien (Samuel Arnold), Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), Luc (Bruno Gouery) en Camille (Camille Razat) vertellen dat ze terug zijn. Het is bij deze dus 100 % zeker dat we de originele cast zullen terugzien in het vervolg! En zij zijn duidelijk even enthousiast als ons. ‘Ik kan niet wachten om weer met iedereen op de set te staan’, aldus Samuel. ‘Ik kan niet wachten om meer van Parijs te zien’, zegt Bruno. Wij ook niet Bruno, wij ook niet!

‘Emily in Paris’ gaat over de Amerikaanse marketeer Emily die voor haar werk tijdelijk naar Parijs verhuist. Dat avontuur zet haar hele leven op z’n kop. Wanneer het tweede seizoen precies op Netflix verschijnt, is nog niet geweten. Voor hij ons een kushandje toewerpt, zegt Bruno nog: ’tot snel!’ En dat horen we graag. Camille verklapt ook al dat het leuk zal worden. Maar daar twijfelden we geen seconde aan.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '