Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Wij worden alleszins al vrolijk van de kleurrijke outfits!

Netflix deelt eerste glimp van tweede seizoen ‘Emily in Paris’

Herlinde Matthys

Lily Collins (Emily) maakte begin augustus met enkele Instagramfoto’s bekend  dat de opnames van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ er officieel op zaten. Netflix deelde nu een eerste glimp van die nieuwe afleveringen.


Op een trailer is het voorlopig nog even wachten, maar Netflix beloonde ons geduld wel met een aantal prachtige kiekjes uit het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’. ‘Meer mode, meer romantiek en meer Emily’, schrijft de streamingdienst bij de fotoreeks van de nieuwe afleveringen. Wij worden alleszins al vrolijk van haar kleurrijke outfits! Die gele baret, dat typische Franse streepjestruitje, die dromerige jurk met minisleep en die kleurrijke lakleren trenchcoat: copy-paste in onze kleerkast alsjeblieft!

Nieuwkomer


Naast Emily zien we nog bekende gezichten opduiken op de beelden. Zo zit Emily met bestie Mindy (Ashley Park) te tafelen, werpt Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) haar weer een van haar kritische blikken toe, staan collega’s Luc (Bruno Gouery) en Julien (Samuel Arnold) aan haar zijde, kijkt ze verliefd naar Gabriel (Lucas Bravo) en is Camille (Camille Razat) haar modieuze zelf.

We krijgen ook al een glimp te zien van nieuwkomer Alfie (Lucien Laviscount) die een romantisch moment heeft met Emily voor de Eiffeltoren. Oe la la! De Brit zal de nieuwe love interest spelen van Emily. Voorlopig zijn we nog team Gabriel, maar we moeten deze charmeur natuurlijk nog leren kennen in het tweede seizoen.

 

We hopen dat Netflix deze foto’s lanceert als teaser voor the real deal, de start van het tweede seizoen, later dit najaar. Onze herfst zou er alleszins een pak vrolijker uitzien met seizoen 2 van ‘Emily in Paris’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '