Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

In de zorgverlening staan is niet voor iedereen weggelegd. Maar misschien wel voor deze vijf bekende Vlamingen?

Deze BV’s worden verpleegkundige in nieuw seizoen van ‘Een Echte Job’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Verpleegkundige zijn is een roeping, zeggen ze wel eens. Maar geldt dat ook voor dit bekende vijftal? Na een succesvol eerste seizoen, is het nu de beurt aan Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Metejoor om hun witte schorten aan te trekken.

De vijf nieuwe stagiaires hebben intussen al een opleidingsdag achter de rug, maar nu zijn de opnames écht van start gegaan. In het VTM-programma ‘Een Echte Job’ worden bekende Vlamingen pittig op de proef gesteld, en ervaren ze wat het betekent om zorgverlener te zijn in het ziekenhuis. Vooral in deze moeilijkere periode.

Nieuwe kandidaten

Sean Dhondt in het eerste seizoen van ‘Een Echte Job’ © VTM

In het vorige seizoen zagen we Sean Dhondt, Bart Kaëll, Laura Tesoro, Niels Albert en Julie Van den Steen de proef op de som nemen. Dit keer is het avontuur aan Frances, Jonas, Stefaan en Nora die – dag en nacht – mee zullen draaien in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Metejoor (Joris Van Rossem) zal later aansluiten, omdat hij helaas positief testte voor Covid-19.

De nieuwe kandidaten hebben er alvast veel zin in. ‘Ik beschouw onze deelname als een eerbetoon aan de zwaar getroffen zorgsector. Ik kijk ernaar uit en hopelijk kunnen we een klein verschil maken in hun dagelijkse routine’, aldus Jonas Van Geel.

Ook de 28-jarige Nora Gharib loste al een woordje over het programma: ‘Ik ben enorm blij dat ik in dit avontuur mag stappen. Het is een mooie kans om eens een kijkje te nemen aan de andere kant van het ziekenhuisbed, waar ik zelf ook al wel gelegen heb. Ik ben ook enorm blij met de afdeling waar ik terecht ben gekomen. Er komt wel veel meer bij kijken dan ik had verwacht!

Het programma zal op VTM uitgezonden worden in het voorjaar van 2022.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '