Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Alexander Skarsgårds personage mag dan wel dood zijn, de kans bestaat dat hij toch weer meedoet.

TV-WATCH: alles wat je moet weten over het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’

‘Big Little Lies’ begon als een miniserie, maar na aandringen van de kijkers krijgt het bloedstollende verhaal van de mama’s uit Monterey dan toch een vervolg. Veel is er over het tweede seizoen van de succesreeks nog niet geweten, maar van deze 9 zaken zijn we alvast zeker.

1. Er werd een nieuwe regisseur aangesteld.


Jean-Marc Vallée regisseerde elke aflevering van het eerste seizoen en als het van hem afhing, was er nooit een tweede seizoen gekomen. ‘Moesten we een tweede seizoen maken, zouden we het verhaal helemaal verpesten’, aldus Vallée. Het mag dan ook niet verbazen dat de Canadees zijn plaats in de regiestoel afstaat aan Andrea Arnold, bekend van de films ‘Fish Tank’ en ‘American Honey’ en de tv-series ‘I Love Dick’ en ‘Transparent’.

2. De volledige Monterey Mom Squad is weer van de partij.


Reese Witherspoon en Nicole Kidman, naast de hoofdpersonages ook de executive producers van de reeks, tekenden meteen present zodra er sprake was van een tweede seizoen. Intussen werd ook de terugkeer van Zoë Kravitz, Laura Dern en Shailene Woodley bevestigd. De Monterey Mom Squad is dus officieel terug!

3. De auteur van het gelijknamige boek schreef ook het verhaal voor het tweede seizoen.


‘Big Little Lies’ is gebaseerd op de gelijknamige roman van Liane Moriarty. Hoewel de Australische auteur nooit een sequel publiceerde, schreef ze wél het verhaal voor het tweede seizoen. David E. Kelley, bekend van onder meer ‘Ally McBeal’, ‘Boston Public’ en ‘The Practice’, zal net als bij het eerste seizoen Moriarty’s verhaal vertalen naar een tv-scenario.

4. Alexander Skarsgårds personage mag dan wel dood zijn, de kans bestaat dat hij toch weer meedoet.


Skarsgård won een Emmy, een SAG Award én een Golden Globe voor zijn vertolking van Perry, maar aan het eind van de reeks bleek hij -spoiler! – het dodelijke slachtoffer van een ‘ongeval’. Hoewel zijn personage dus dood en begraven is, is het niet uitgesloten dat de Zweedse acteur terugkeert in flashbacks of in de nachtmerries van zijn weduwe Celeste. Executive producer Bruna Papandrea wilde in een recent interview alvast niets kwijt over zijn mogelijke terugkeer.

5. Meryl Streep zal de rol van Perry’s moeder vertolken.


Oh, jawel. Niemand minder dan Meryl Streep zal de cast van ‘Big Little Lies’ vervoegen om Perry’s moeder te vertolken. Volgens verschillende bronnen zal ze in Monterey arriveren met ‘heel wat vragen over de dood van haar zoon’. Meer is over Streeps personage nog niet geweten.

Foto via Instagram 

6. Wie had gehoopt dat het tweede seizoen dit jaar nog op de buis zou verschijnen, is eraan voor de moeite.


Onlangs werd Casey Bloys, programmadirecteur bij tv-zender HBO, gevraagd of het tweede seizoen van ‘BLL’ dit jaar nog op de buis zou verschijnen. Zijn antwoord kon niet duidelijker. ‘Nee. De opnames starten in de lente. Het tweede seizoen verschijnt dus niet in 2018.‘ Wanneer het vervolg dan wél op de buis te zien zal zijn, is niet bekend. Wij duimen voor 2019.

7. De ouders van Bonnie zullen hun opwachting maken.


Welke acteurs de ouders van Zöe Kravitz’ personage Bonnie zullen spelen, is nog niet bekend. Wel is geweten dat haar ouders een significante rol zullen spelen in het tweede seizoen.

8. Het huwelijk van Renata zal barsten vertonen.


Entertainmentwebsite Deadline onthulde vorige week enkele verhaallijnen voor het volgende seizoen, waaronder die van Renata. De Queen Bee van Monterey zal in haar huwelijk voor enkele ‘uitdagingen’ komen te staan.

9. Bonnie zal het moeilijk krijgen met wat ze Perry aandeed, aangezien het voorval demonen uit haar verleden heeft wakker gemaakt.


In datzelfde artikel op de website van Deadline wordt gesuggereerd dat Bonnie heel wat te verbergen heeft en dat Perry’s dood meer dan een slechte herinnering uit haar jeugd zal oprakelen.

[td_smart_list_end]

Nog meer tv-nieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '