Home Lifestyle HOLA: Lars krijgt een nieuwe vlam in ‘Familie’

HOLA: Lars krijgt een nieuwe vlam in ‘Familie’

De actrice duikt voor de derde keer op in de serie.

Familie
© VTM

‘t Is weer van dat: Lars krijgt opnieuw vrouwelijk gezelschap in ‘Familie’. Deze keer mag Kürt Rogiers het gezellig maken met actrice Elke Van Mello. Zij kruipt in de huid van Inge en zal naar eigen zeggen een storend element vormen.

Binnenkort duikt actrice Elke Van Mello voor de derde keer op in ‘Familie‘. ‘Ik had al twee gastrollen, maar deze keer mag ik gelukkig wat langer blijven’, vertelt ze aan onze collega’s bij Dag Allemaal. Voor de VTM-soap zal Elke in de huid van Inge kruipen, en Lars – gespeeld door Kürt Rogiers – valt natuurlijk meteen voor de knappe verschijning.

© VTM

Inge is een jeugdvriendin van Marie, de ex van Lars, en blijkbaar laat ze een diepe indruk na. ‘Inge kent enkele geheimen van Marie die Lars maar al te graag zou weten’, klinkt het bij VTM. ‘Elke verschijnt vanaf maandag 26 februari opnieuw in de serie.’

Hartelijk weerzien

Kürt en Elke kennen elkaar al 10 jaar, want de twee hebben nog samen voor Qmusic gewerkt. ‘Ik was toen zijn sidekick tijdens de ochtendshow. Het weerzien met Kürt was heel hartelijk.’ En dat mag je best letterlijk nemen, want voor ‘Familie’ mochten ze samen in bed duiken. ‘Die opnames verliepen zeer vlot. Kürt ziet er goed uit, hè. Bovendien is hij een toffe, lieve man.’ Echte vrijscènes kwamen nog niet aan bod, maar van een streepje naakt zou Elke geen punt maken.

Elke startte haar carrière bij de radio, waar ze nu nog steeds aan het werk is. Van 2008 tot 2010 was ze de sidekick van Sven Ornelis en Kürt Rogiers, en in 2011 maakte ze de overstap naar JOE FM. Verder is ze ook te zien in onder andere ‘Auwch‘ en ‘Niet Schieten‘, een film van Stijn Coninx.

Lees ook: