Home Lifestyle LACHEN: oplettende kijkers spotten opnieuw foutje in ‘Familie’

LACHEN: oplettende kijkers spotten opnieuw foutje in ‘Familie’

Had jij het opgemerkt?

Familie
VTM

Aandachtige ‘Familie’-fans wisten in de aflevering van dinsdag en woensdag opnieuw een foutje te ontdekken. Amélie had namelijk een glas kapot geknepen met haar linkerhand, maar de dag nadien droeg ze haar verband plots aan haar rechterhand… Oeps!

Amélie (Erika Van Tielen) heeft het de laatste tijd niet gemakkelijk. Haar lief Peter bleek plots haar halfbroer te zijn en niet iedereen uit de familie Van den Bossche (We hebben het over jou, Veronique!) was even blij met haar komst. Verder is er de afgelopen dagen opnieuw een jeugdtrauma opgedoken dat de zus van Lars nog steeds niet verwerkt heeft.

In de aflevering van dinsdag werd het allemaal een beetje veel voor Amélie een kneep ze met haar linkerhand een glas kapot. De scherven hadden redelijk diepe wonden veroorzaakt, dus moest haar hand in het verband. Alleen droeg ze haar verband de dag nadien plots aan haar andere hand

Niet de eerste keer

Het is bovendien niet de eerste keer dat ‘Familie’-fans een foutje spotten in het programma. Zo veranderde het flesje Coca Cola Zero in Zjefs hand in een flesje gewone cola. Verder doken er plots ondertitels op, en dan hebben we het nog niet gehad over de opgraving van de gecremeerde Guido Van den Bossche.

Lees ook: