Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO/VRT/VTM

Programmeren maar!

Van de kandidaten van ‘De Mol’ tot ‘The Undoing’: dit wil je deze week niet missen op tv

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is alwéér een nieuwe week en je weet wat dat betekent: wij hebben weer enkele hele leuke kijktips voor jou. Van de onthulling van de kandidaten van ‘De Mol’ tot ‘The Undoing’: dit wil je deze week niet missen op tv.

Waar is Elke Wevers?

Op 9 december 2010 verdween de 32-jarige Elke Wevers en sindsdien ontbreekt elk spoor. Tot op vandaag blijft haar verdwijning een mysterie en tasten familie en speurders nog steeds in het duister. René Wevers, de vader van Elke, getuigt in deze vierdelige truecrimereeks over hoe het is om na twaalf jaar nog steeds geen duidelijk antwoord te hebben op wat er met zijn dochter gebeurd is.

Vanaf maandag 6 maart tot en met donderdag 9 maart om 21u30 op Eén en via VRT MAX.

tv tips
© VRT

De wonderjaren

In het tweede seizoen duikt Siska Schoeters opnieuw in de wondere wereld van het opvoeden. Samen met bekende Vlamingen, experts en jonge papa Robin Keyaert gaat ze op zoek naar antwoorden op de vele vragen die bij ouders leven. Van opgroeien in een samengesteld gezin tot sociale media en seksualiteit.

Vanaf 8 maart elke woensdag omstreeks 20u40 op Eén en VRT MAX.

tv tips
© VRT

The Undoing

In ‘The Undoing’ valt het leven van een New Yorkse therapeute in duigen nadat haar man wordt beschuldigd van moord.

Vanaf 10 maart elke vrijdag een dubbelaflevering omstreeks 20u20 op Play4.

tv tips
© HBO

Gestrand op Honeymoon Island

In dit nieuwe programma stappen acht singles piekfijn uitgedost in een pak of trouwkleed in het huwelijksbootje. Om er dan meteen weer uit te springen. Wanneer ze stranden aan de kust van hun onbewoond eiland, hebben ze niets of niemand. Behalve elkaar en de kletsnatte trouwkleren om hun lijf. Hoe snel worden ze helemaal zot van elkaar, en is het van de liefde of van de miserie?

Vanaf 10 maart elke vrijdag omstreeks 22u35 op VTM.

tv tips
© VTM

Château Planckaert

In het vierde seizoen zet de familie Planckaert vaart achter de kasteelverbouwing. Het dak wordt eindelijk afgewerkt en de familie vervult hun droom.

Vanaf 12 maart elke zondag omstreeks 20u op Eén en VRT MAX.

tv tips
© VRT

Café De Mol: De kandidaten

Deze zondag komen we eindelijk te weten wie de kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ zijn! Deze worden onthuld in het nieuwe seizoen van ‘Café De Mol’.

Zondag 12 maart om 21u30 op Play4 en GoPlay.

tv tips
© Play4

Minx

De HBO-reeks vertelt het verhaal van een jonge feministe in het Los Angeles van de jaren 70 die de krachten bundelt met een pornoproducent om een nieuw feministisch tijdschrift uit de grond te stampen. Maar er is één voorwaarde: in elk nummer van het blad moet een blote man op de centerfold staan.

Vanaf 12 maart elke zondag omstreeks 21u45 op Canvas en VRT Max.

tv tips
© HBO

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '