Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros

Met opkomend talent Millie Bobby Brown in een van de hoofdrollen.

ZIEN: spannende trailer van enge film ‘Godzilla II: King of the Monsters’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In ‘Godzilla II: King Of the Monsters’ worden we niet op één, maar op vier gigantisch grote monsters getrakteerd. De wereld zal vergaan, en onze enige redding is Godzilla en co. Of net niet...


‘Godzilla II: King of the Monsters‘ is na ‘Godzilla’ en ‘Kong: Skull Island’ de derde film in het MonsterVerse-rijtje. Dit keer staat de wereld op het punt om te vergaan door alle schade die wij decennialang toebrachten. De planeet neemt wraak door het menselijk ras te willen uitroeien met allerlei natuurrampen. De enige manier om de beschaving te redden, is de Titans – zoals Godzilla -, die vroeger over de aarde heersten, terug te brengen.

Dat belooft natuurlijk veel spektakel en vooral veel monsters, want Godzilla krijgt het gezelschap van Mothra, Rodan en King Ghidorah. Deze reusachtige wezens, waarvan we dachten dat het louter mythes waren, zijn eigenlijk de rechtmatige heersers van de aarde, maar ze leefden de voorbije duizenden jaren ondergedoken. Wanneer ze terugkeren, willen ze natuurlijk opnieuw de macht overnemen.

Geschift plan


Millie Bobby Brown, bekend van ‘Stranger Things’, speelt als Madison een van de hoofdrollen. Ze is de dochter van Dr. Russell, gespeeld door actrice Vera Farmiga, die met de monsters kan communiceren. Het is haar idee om hen te gebruiken om de aarde te redden. Dat geschifte plan stuit logischerwijs op heel wat tegenkanting.

De film komt volgend jaar op 29 mei in de bioscoop. Wil je weten wat je kan verwachten, kijk dan zeker naar de spannende trailer hieronder.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '