Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

ZIEN: de trailer van seizoen 2 van ‘Sex Education’ belooft veel seks en nóg meer verliefdheid

Binnen tien dagen zijn Otis, zijn gênante moeder en de rest van de bende terug om ons nog meer te onderwijzen over seks in al zijn (soms vreemde) vormen. De trailer voor het tweede seizoen van ‘Sex Education’ belooft veel seks, maar nog veel meer aandoenlijke verliefdheid.


De grote vraag is tussen wie die verliefdheid volledig zal openbloeien. Otis begon iets met Ola, maar lijkt nog altijd gevoelens te hebben voor Maeve, en omgekeerd. Eric had een stomend avontuurtje met Adam op het einde van seizoen 1, maar die werd naar de militaire school gestuurd. Uit de trailer kunnen we opmaken dat Otis’ beste vriend een nieuwe amour du jour vindt, maar de vraag is of die liefde standhoudt wanneer Adam komt opdagen. En dan zijn er nog Otis’ moeder Jean en Ola’s vader Jakob die niet van elkaar kunnen afblijven, tot grote afschuw van hun kinderen...

Meng dit alles met een enorme chlamydia-uitbraak op school en je hebt het recept voor een gloednieuw seizoen dat het eerste weleens zou kunnen overtreffen. Je ziet het vanaf vrijdag 17 januari op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '