https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Sony Pictures

De nieuwste film van de ‘Pretty Little Liars’-actrice komt uit op 14 februari 2020.

TRAILER: Lucy Hales ultieme fantasie verandert in haar ergste nachtmerrie in ‘Fantasy Island’

Fans van ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale hebben geluk. De actrice is volgend jaar te zien in de horrorfilm ‘Fantasy Island’ en de trailer van de film ziet er alvast veelbelovend uit.


In de film ‘Fantasy Island’, een reboot van de gelijknamige televisieserie, leren we de mysterieuze Mr. Roarke beter kennen. Hij is de eigenaar van een prachtig exotisch eiland waar zijn gasten hun ultieme fantasie kunnen beleven. Een van de gelukkigen is alvast Melanie (gespeeld door Lucy Hale), maar zij ziet haar droom al snel veranderen in haar ergste nachtmerrie.

Haar wens is namelijk om wraak te nemen op een meisje dat haar gepest heeft tijdens haar jeugd. Deze lijkt uit te komen wanneer ze de kans krijgt om een hologram van haar pestkop te kwellen, maar het blijkt om het meisje zelf te gaan. Ook de andere gasten komen voor een gelijkaardig probleem te staan wanneer hun ervaring toch niet is wat ze verwacht hadden…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Fantasy Island’ komt uit op 14 februari 2020.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content