Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© universal pictures

Emilia Clarke, beter bekend als Daenerys uit 'Game of Thrones', speelt de hoofdrol.

ZIEN: kom nu al in de jolly kerstsfeer met de romantische trailer van ‘Last Christmas’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Nog 133 dagen en het is Kerstmis! Dankzij de trailer van de nieuwste kerstfilm ‘Last Christmas’ hoeven we gelukkig niet meer zo lang te wachten om toch al een beetje in de jolly sfeer te raken.


Oké, het is nog hartje zomer. Maar stiekem kijken we toch al uit naar de winter. Niet vanwege de koude temperaturen of de dagen die opnieuw korter worden, wel omdat Kerstmis onze favoriete feestdag is. Bij die gezellige periode hoort natuurlijk een even gezellig filmavondje. Gelukkig voor ons komt er eind dit jaar een gloednieuwe kerstfilm uit. De film is gebaseerd op een van de meest populaire kerstliedjes ooit: ‘Last Christmas’ van WHAM!.

Geboren voor het ongeluk


George Michael tekende vlak voor zijn dood het contract voor de film. We zullen dan ook heel wat van zijn beste hits én nog niet uitgebracht materiaal horen van de legendarische zanger. Het romantische verhaal speelt zich af in Londen. Emilia Clarke, beter bekend als Daenerys uit ‘Game of Thrones’, speelt Kate, die als elf werkt in een kerstwinkel. Ze lijkt geboren voor het ongeluk en komt de ene na de andere domme stoot tegen. Tot Tom, gespeeld door Henry Golding, haar pad kruist. Zal haar leven eindelijk een nieuwe – goede – wending krijgen?

De film komt op 8 november uit in Amerika, en zal iets later ook  bij ons in de bioscoop te zien zijn. De heerlijke humor van Emilia in combinatie met de zalige kerstsfeer in Londen én een zeemzoet liefdesverhaal? Kerstmis 2019 werd net nóg een tikkeltje toffer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '