Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Telenet

Lien (An Miller) maakt in dit seizoen kennis met de geneugten van Tinder en ziet daar een wel heel bekend gezicht voorbijkomen.

KIJKTIP: ‘#Hetisingewikkeld’ is terug met een tweede seizoen vol seks, schaamhaar en scheidingsperikelen

Twee jaar geleden maakten we op VIER kennis met Lien (An Miller) en Peter (Ben Segers), scheidende ouders die besluiten om afwisselend een week in het huis met de kinderen te wonen terwijl de ander zijn intrek neemt in de kelder. Sinds woensdag zijn de exen, samen met hun compagnie, terug met een tweede seizoen op Telenet Play.


Een kleine opfrisser voor de falende geheugens: aan het begin van het eerste seizoen van ‘#Hetisingewikkeld’ staan Lien en Peter samen in voor de opvoeding van hun twee kinderen, maar als koppel zijn ze langzaam maar zeker naast elkaar beginnen leven. Ze gaan uit elkaar, maar blijven in hetzelfde huis wonen. Afwisselend wonen ze een week boven in het huis en een week beneden in de tot appartement omgetoverde kelder. Wanneer ze beiden beginnen daten, zorgt dat voor gênante maar hilarische situaties.

Het eerste seizoen van de reeks van regisseur Lenny Van Wesemael, de vrouw van hoofdrolspeler Ben Segers, was gebaseerd op de Deense serie ‘Bedre skilt end aldrig’. De originele versie kreeg echter geen tweede seizoen. De Amerikaanse versie, ‘Splitting Up Together’, heeft wel twee seizoenen.

#Hetisingewikkeld 2


In het tweede seizoen van de serie is de nieuwe lover van Lien (Bill Barberis) helaas van het toneel verdwenen, maar Peter is wel nog samen met de knappe Charlotte (Charlotte Vandermeersch). Liens boezemvriendin Valerie (Lize Feryn) smijt haar single vriendin op Tinder, waar ze een wel heel bekend gezicht tegenkomt. Wie goed kijkt ziet in onderstaande trailer dat Filip Peeters, de man van An Miller, voorbijkomt op de datingapp. Zou hij Liens nieuwe love interest spelen in het tweede seizoen?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

#Hetisingewikkeld S2 from Telenet Press on Vimeo.

Eerst Telenet, dan VIER


Sinds woensdag zijn alle acht afleveringen van het tweede seizoen te zien op Telenet Play. Telenet-klanten met een Play-abonnement kunnen de reeks daar bekijken tot ze volgend jaar op VIER getoond wordt. Het is nog niet geweten wanneer dat juist zal zijn.

Meer om binnenkort te bingen: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '