Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  HBO Max

De acteurs, de muziek, de outfits, the drama: we like!

THIS JUST IN: de trailer van de ‘Gossip Girl’-reboot ziet er zó goed uit

Binnen exact een maand verschijnt de eerste aflevering van de ‘Gossip Girl’-reboot op Streamz. Na het zien van de net geloste trailer kunnen we écht niet meer wachten. Bring it on, Gossip Girl!


Een mens moet een beetje beducht zijn wanneer er een reboot of reünie van een geliefde reeks gemaakt wordt, maar de officiële trailer van ‘Gossip Girl’ neemt onze zorgen voor een groot deel weg. De acteurs, de outfits, de muziek, de beelden, de spanning: het lijkt allemaal goed te zitten. De reeks kreeg een moderne upgrade – vooral dan op vlak van diversiteit – maar het gevoel van de oude ‘Gossip Girl’ is er helemaal.

https://www.youtube.com/watch?v=jsah5yCzh-U

Nieuwe informatie


De informatie die we tot nu toe kregen over de ‘Gossip Girl’-reboot was eerder vaag, maar de officiële trailer maakt het een en ander duidelijk. We wisten al dat we een totaal nieuwe vriendengroep te zien zouden krijgen, een jongere generatie die net als Blair en de rest op Constance naar school gaat. Uit de trailer kunnen we opmaken dat er een nieuwkomer in de groep zal zijn, iemand die niet van New York of de Upper East Side is, maar toch op Constance terechtkomt. Haar naam is Zoya Lott en ze wordt gespeeld door Whitney Peak, bekend van ‘Chilling Adventures of Sabrina’.

Whitneys personage doet denken aan Dan Humphrey uit de originele reeks. Hij was ook een outsider, want hij woonde niet in the Upper East Side, maar in het ‘armere’ Brooklyn. Zou Zoya dan Gossip Girl zijn? Dat lijkt dan iets te voor de hand liggend. De queen bee, ofwel de nieuwe Blair, heet Julien Calloway en wordt gespeeld door Jordan Alexander. Zij neemt Zoya onder haar vleugels, al is het niet duidelijk of ze goede bedoelingen heeft.

De trailer vertelt ons ook meer over Gossip Girl zelf. Aangezien blogwebsites een thing of the past zijn, rapporteert ze – of hij/die? – nu op Instagram. Jawel, Gossip Girl is een Instagramblogger geworden. Vanaf 9 juli kan je de roddels van ‘Gossip Girl’ volgen op Streamz. Er verschijnt een aflevering per week, ongeveer op hetzelfde moment als in de Verenigde Staten. XOXO, tot dan!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '