https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Netflix

In de trailer spot je ook Stefaan Degand, Pommelien Thijs en Josje Huisman.

ZIEN: Jan Decleir is de Kerstman in nieuwe Netflixfilm ‘De Familie Claus’

Heeft er iemand een lading kerstkriebels besteld? Netflix delivers met de mooie trailer van de Vlaams-Nederlandse kerstfilm ‘De Familie Claus’. De rol van de Kerstman wordt vertolkt door levende legende Jan Decleir.


‘De Familie Claus’ vertelt het verhaal van de jonge Jules (Mo Bakker) die zijn papa verliest op kerstavond, waardoor hij Kerstmis gaat haten. Vervelend, want Jules blijkt de kleinzoon van de enige, echte Kerstman (Jan Decleir) te zijn, en die titel wordt doorgegeven van vader op zoon. Aangezien Jules’ vader overleden is, zal hij ooit de taak van zijn opa moeten overnemen. Met de hulp van zijn elfjes probeert de Kerstman zijn kleinzoon ervan te overtuigen zijn haatgevoelens opzij te zetten en hem op te volgen.

In de trailer spotten we verschillende bekende gezichten. Bij de naam Jan Decleir hoeven we geen uitleg te geven, maar je kan ook zijn tegenspeler herkennen. Mo Bakker speelde eerder al samen met Decleir in ‘Niet schieten’, de film over de Bende van Nijvel die in 2018 uitkwam. ‘#LikeMe’-actrice en zangeres Pommelien Thijs heeft ook een rol in de film. De elfjes van de Kerstman worden gespeeld door Stefaan Degand, Janne Desmet, Eva Van Der Gucht en Josje Huisman. ‘De Familie Claus’ is vanaf maandag 7 december te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer films om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content