Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MGM

Met Emma Roberts, Madelaine Petsch en Thomas Mann!

TRAILER: het romantische ‘About Fate’ brengt ons al helemaal in de kerststemming

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Terwijl het nog volop zomer is en wij nog lang niet aan Kerstmis denken, is er net een trailer uitgekomen die ons toch al een beetje Christmas vibes geeft. In de nieuwe romantische film ‘About Fate’ spelen Emma Roberts en Thomas Mann de hoofdrollen.

Na Emma Roberts’ rol in ‘Holidate’, zien we haar binnenkort in nog een romantische komedie die kerstvibes uitstraalt. In de nieuwe film ‘About Fate’ wordt Margot gedumpt door haar vriend Kip de avond voor de trouw van haar zus. Ondertussen wordt Griffin gepusht door zijn vriendin Clementine om haar ten huwelijk te vragen op het juiste moment.

Het lot

Wanneer de twee naar huis gaan, verwart Griffin zijn adres met dat van Margot en belanden ze per ongeluk in hetzelfde bed. Een vergissing of het lot? Margot gokt op het tweede en vraagt hem mee als haar plus one naar de trouw van haar zus om te doen alsof hij Kip is... En Griffin gaat akkoord, ook al moet hij die avond zijn vriendin ten huwelijk vragen. Dat belooft!

Margot wordt vertolkt door Emma Robert, Thomas Mann speelt de rol van Griffin en we zien Madelaine Petsch als zijn vriendin. De film is van de maker van ‘Holidate’ en de trailer geeft ons al een idee wat te verwachten van de film.

‘About Fate’ is vanaf 9 september in de Verenigde Staten in bepaalde bioscopen te zien en digitaal te streamen. Wanneer en waar we de film in ons belgenlandje zullen kunnen bekijken, is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '