Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros

De film is het indrukwekkende acteerdebuut van de zangeres.

ZIEN: prachtige trailer van ‘A Star Is Born’ met Lady Gaga en Bradley Cooper

Herlinde Matthys

Als er één film op je must see-lijstje moet staan dit jaar dan is het ‘A Star Is Born’. De prachtige film vertelt het tragische liefdesverhaal van muzikant Jack die valt voor artieste Ally, en haar bekend wil maken. Het is de allereerste filmrol voor zangeres Lady Gaga en het regiedebuut van de bekende acteur Bradley Cooper.


Lady Gaga kennen we allemaal als de zangeres met de meest extravagante kledingstijl ooit. Zo daagde ze op de MTV Video Music Awards ooit op in een jurk die gemaakt was van lappen rauw vlees. We waren al fan van haar muziek, maar nu waagt ze ook haar kans als actrice. Stefani Germanotta, de echte naam van miss Gaga, heeft haar eerste officiële filmrol te pakken in ‘A Star Is Born’.

De film is een tragisch liefdesverhaal. Ally – gespeeld door Lady Gaga – heeft bijna haar droom om het te maken als zangeres opgegeven wanneer ze muzikant Jackson – Bradley Cooper – ontmoet. Hij wordt verliefd op haar en besluit haar in de spotlights te zetten. Wanneer Ally’s carrière eindelijk succesvol van de grond komt, begint hun relatie helaas de eerste barstjes te vertonen. Jack vecht namelijk ook tegen zijn eigen innerlijke demonen.

Bradley Cooper nam naast de mannelijke hoofdrol in de film, ook voor de allereerste keer de regie voor zijn rekening. Gaga en Cooper schreven samen een aantal eigen liedjes voor de film, en die klinken fantastisch! We moeten toegeven dat de twee ook op het scherm een prachtig plaatje vormen. Gaga is haast onherkenbaar zonder de vele lagen make-up en opvallende kledij die ze anders op podium draagt. Ze zei ook vaarwel aan haar kenmerkende lange blonde lokken en heeft in de film donkerbruin haar.

‘Dit is een droom die uitkomt’


‘Het is een droom die uitkomt en een grote eer om deel te mogen uitmaken van deze fantastische film’, schrijft Lady Gaga enthousiast op Instagram. ‘Bradley Cooper zijn capaciteiten als acteur, regisseur en muzikant zijn verbazingwekkend. Ik kan niet wachten totdat mensen dit prachtige, unieke liefdesverhaal zien. Het heet ‘A Star Is Born’ en ik ben enthousiast om jullie Jack en Ally voor te stellen.’

De reacties op sociale media zijn alleszins superpositief. ‘Is er iets dat Lady Gaga niet kan?’, ‘Kippenvel’ en ‘De Oscar gaat naar Gaga’ zijn maar enkele voorbeelden van de vele lovende commentaren. Ook tal van andere celebrities zoals Cher en Katy Perry geven Gaga een welverdiende pluim. De film komt dit najaar, in oktober, in de cinema. Ondertussen kan je alvast genieten van de prachtige trailer:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '