Home FASHION & BEAUTY Beauty Beautyfanaten, zet je schrap: Lady Gaga lanceert eigen beautylijn ‘Haus Beauty’

Beautyfanaten, zet je schrap: Lady Gaga lanceert eigen beautylijn ‘Haus Beauty’

Wordt haar cosmeticamerk even succesvol als Fenty Beauty en Kylie Cosmetics?

Gaga ooh lala! De kans is groot dat je binnenkort de poker face van Lady Gaga thuis zelf kan creëren. Stefani Germanotta aka Mother Monster zou namelijk druk in de weer zijn met het lanceren van een eigen beautymerk.

Lady Gaga heeft een patent aangevraagd voor de merknaam Haus Beauty, dat meldt Amerikaanse nieuwssite The Blast. De 32-jarige zangeres heeft al een creatief team onder de naam Haus of Gaga dat haar iconische looks ontwerpt, maar de nieuwe tak zal zich voornamelijk op beautyproducten richten.

#HausEditorials

Lady Gaga heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd, maar fans doken meteen in het Instagramarchief van de ‘Joanne’-zangeres en vonden al snel broodkruimels die Mother Monster al sinds januari voor hen uitstrooide. Onder verschillende foto’s staat namelijk de hashtag #HausEditorials vermeld, met een close-up van haar make-uplook.

De zangeres verlangt na zes Grammy’s duidelijk naar een grotere uitdaging, en die heeft ze gevonden in de wondere wereld van cosmetica. Als haar extravagante beautylooks uit het verleden een indicatie zijn, mogen we bijzonder creatieve make-up verwachten van de zangeres. Onze fantasie slaat nu al op hol!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.