Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

'Ik hoop dat ik nog steeds de good guy ben', aldus John Reinke.

Belangrijke figuren uit ‘Tiger King’ droppen hints naar een tweede seizoen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

John Reinke and James Garretson die een belangrijke rol spelen in ‘Tiger King’ laten uitschijnen dat er binnenkort een tweede seizoen komt van de populaire Netflixserie.


Tiger King‘ kwam vorig jaar tijdens de eerste lockdown als een geschenk uit de hemel. We keken de populaire en veelbesproken serie, wegens een gebrek aan andere plannen ’s avonds, dan ook in een ruk uit. Centraal in de documentaire staat Joe Exotic (57), een excentrieke Amerikaan die in Oklahoma een zoo heeft (nu had) met meer dan 200 tijgers, leeuwen, poema’s en andere grote katten en wilde dieren. Joe en zijn concullega’s worden tegengewerkt door dierenrechtenactiviste Carole Baskin. Die rivaliteit wordt steeds erger en krijgt een heel duister kantje.

Nieuwe afleveringen


Joe is zo’n figuur die je nooit meer vergeet dankzij zijn bizarre uitspraken, maar ook zijn speciale voorkomen: hij heeft een opvallend geblondeerd haarmatje en tal van piercings. Naast zoo-eigenaar is hij ook een countryzanger, deed hij een gooi naar het presidentschap en was hij getrouwd met twee (!) veel jongere mannen. Voer genoeg dus voor een interessante documentaire. En binnenkort misschien zelfs een tweede seizoen! Als we verzorger John Reinke en zakenman James Garretson, die frequent voorkomen in het eerste seizoen, mogen geloven dan krijgen we nieuwe afleveringen.

De twee mannen nemen geregeld filmpjes op via de bekende site en app Cameo om zo een persoonlijke boodschap te sturen naar fans zoals gelukkige verjaardag. In een van die video’s voor valentijn voor een fan Lily zegt John letterlijk: ‘Ik wil jullie bedanken om “Tiger King” te bekijken en hou je klaar, want geloof het of niet: er komt binnenkort een nieuw seizoen uit! Hou het in de gaten. Ik hoop dat ik nog steeds de good guy ben.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Deze lente


Ook James zou in zijn boodschappen al verschillende hints laten vallen hebben dat het tweede seizoen er al deze lente, meer bepaald in maart of april aankomt. Er is natuurlijk nog materiaal genoeg om een nieuw seizoen te maken. Zo probeerde Joe Exotic die nog jarenlang in de cel zit tevergeefs een presidentiële pardon of gratie te krijgen van president Trump, de ‘Tiger King’-zoo die nu gerund wordt door Jeff Lowe sloot zijn deuren en Carole Baskin deed mee aan ‘Dancing With The Stars’. Al is de kans behoorlijk klein dat die laatste nog te zien zal zijn in de nieuwe afleveringen. Ze was niet te spreken over hoe ze geportretteerd werd in de serie en vooral hoe de dood van haar man in beeld werd gebracht. De befaamde discussie: heeft zij hem vermoord en daarna laten opeten door haar tijgers of niet?

Wij zijn alleszins benieuwd of dit nieuws over een tweede seizoen klopt, en zo ja: welke figuren opnieuw hun opwachting zullen maken en wanneer we weer vol verbazing naar ons scherm zullen kunnen staren. To be continued...

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '