Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De jonge Ella heeft de moeilijke taak om te kiezen tussen de vier coaches.

PREVIEW: eerste vierdraaier is een feit in ‘The Voice Kids’

Annelies Hart

De stemmen zijn gesmeerd, de stoelen staan klaar en de deelnemers staan te popelen: vanaf morgen kunnen we genieten van het gloednieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’. De eerste aflevering is meteen een klepper, want een van de kandidaten weet alle coaches voor zich te winnen.

Vanaf morgen nemen coaches Pommelien Thijs, Coely, Laura Tesoro en Metejoor plaats in de befaamde rode draaistoelen van ‘The Voice Kids’. Ook dit seizoen staat er weer heel wat indrukwekkend talent op het podium. Jonge sterren die loepzuiver zingen, kinderen die zichzelf begeleiden op de piano en vocale uithalen die zelfs de coaches ademloos achterlaten.

De coaches krijgen vijf blind auditions om de beste zangpareltjes voor hun team te scoren, maar dat wordt niet makkelijk. Want ook dit jaar kunnen ze elkaar dwarszitten en saboteren. Wie is de collega-coaches te slim af en zet de ‘superblock’ op het juiste moment in? Welk talent weet te overtuigen met alleen zijn of haar stem? En wie gaat ervandoor met een studiebeurs ter waarde van maar liefst 10.000 euro?

Engelenstem

Tijdens de eerste aflevering wordt het al meteen spannend voor de coaches, want ze draaien alle vier om voor één kandidate: de 14-jarige Ella. Ze zingt al heel haar leven, speelt piano en wilde vroeger meedoen aan K3-shows. Ella waagt haar kans met het aartsmoeilijke ‘No Time To Die’ van Billie Eilish.

‘Je hebt een engelenstem, zo zuiver. Ik heb er geen woorden voor’, klinkt het bij Coely. Ook Pommelien is enthousiast: ‘Ik hoop dat dit het begin is van een prachtige zangcarrière voor jou.’ Maar dan rest nog de vraag: voor wie zal ze kiezen?

Vanaf 15 september kan je elke vrijdag om 20u35 kijken naar ‘The Voice Kids’ op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '