Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Heb jij de film met Ryan Gosling in de hoofdrol al gezien?

Netflix kondigt geweldig nieuws aan voor fans van ‘The Gray Man’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Heb jij de nieuwste Netflixhit ‘The Gray Man’ al gezien, en ben je sindsdien (net als wij!) verliefd op Ryan Goslings personage Court? Dan heeft de streamingdienst goed nieuws voor jou in petto.

Sinds vorige week kan je op Netflix naar ‘The Gray Man’ kijken. Daarin komt een knappe sterrencast (denk: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas en Regé-Jean Page) samen om je nog eens weg te blazen met een waanzinnige actiefilm à la ‘John Wick’. Zonder al te veel te verklappen: Court (Gosling), de meest bekwame huursoldaat van de CIA, komt achter enkele duistere bureaugeheimen waardoor een wereldwijde klopjacht door internationale huurmoordenaars op hem én zijn geliefden wordt ingezet. Een kijkje waard dus, en helemaal als je weet dat het een van de duurste Netflixfilms ooit is.

Verschillende projecten

Heb jij ‘m intussen al gezien en zat je ook twee uur lang op het puntje van je stoel (of zetel)? Dan heeft Netflix geweldig nieuws, want de streamingdienst laat weten dat het werkt aan een sequel én een spin-off van de film. De Russo Brothers bevestigden intussen ook al dat zij de regie van de sequel opnieuw op zich zullen nemen, én dat Ryan Gosling ook weer van de partij zal zijn, yay! ‘Het is altijd onze bedoeling geweest om het universum van “The Gray Man” uit te breiden. We zijn dan ook gigantisch enthousiast dat de film zo lovend onthaald wordt en kijken uit naar het nieuwe script’, lieten de Russo Brothers aan het magazine Variety weten.

Over de verhaallijn en terugkeer van andere personages werd er nog niets verklapt. Ook over de spin-off blijft Netflix nog even stil, al liet het wel al weten dat dat script geschreven zal worden door Paul Wernick en Rhett Reese, die samen ook aan ‘Deadpool’ werkten. Of Ryan Gosling ook in de spin-off te zien zal zijn, is dus nog even afwachten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '