Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Kandidaten, bij voorkeur 'oprechte mannen met veel humor', kunnen zich nu aanmelden!

‘The Bachelorette’ komt naar VIER: Elke Clijsters zoekt de ware liefde op televisie

Elke Clijsters (35) gaat in 2021 op zoek naar de liefde in het internationale format ‘The Bachelorette’. Dat kondigt VIER aan met een oproepspot voor potentiële kandidaten. ‘Oprechte mannen met veel humor’ kunnen zich nu inschrijven.


Elke Clijsters trouwde in 2008 met voetballer Jelle Van Damme. Ze kregen samen twee kindjes, Cruz (11) en Cleo (10), maar hun wegen scheidden in 2016. De Limburgse baatte enkele jaren terug een tijdlang een relatiebureau uit, maar voor zichzelf lijkt de zoektocht naar de liefde moeizaam te lopen. VIER helpt haar een handje door het internationale succesformat van ‘The Bachelor’, of in dit geval ‘The Bachelorette’, nieuw leven in te roepen.

Eerste bachelorette


In de Verenigde Staten is ‘The Bachelor(ette)’ al jaren een enorm succes, maar bij ons kwam het nooit helemaal van de grond. In 2003 en 2004 waren er twee seizoenen van ‘De Bachelor’ op het toenmalige VT4, met vrijgezellen Alain en Angelo. Vooral voor die tweede was het avontuur succesvol: Angelo trouwde uiteindelijk met zijn uitverkorene Stephanie en ze kregen drie kinderen samen. In 2011 probeerde VTM het programma nog nieuw leven in te blazen, maar het bleef bij een seizoen, waarin vrijgezel Jeoffrey voor Shari koos. Voor het eerst is de begeerde vrijgezel nu een vrouw én een bekend gezicht.

Kandidaten gezocht


Een programma als ‘The Bachelorette’ kan natuurlijk niet beginnen zonder kandidaten. Mannen die denken in de Limburgse de ware te zien, kunnen zich nu aanmelden op de website van VIER. Clijsters is op zoek naar een oprechte man met veel humor die niet terugdeinst voor dit televisie-avontuur. Elke geeft aan zelf ‘met het hart wagenwijd open’ aan de ervaring te beginnen. Of de zoektocht een succes wordt, komen we pas in 2021 te weten. 


 

 Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '