https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VIJF

VIJF verklapt nu al dat zowel Roger als Sidney onmiddellijk onder de indruk zijn van de nieuwe verleidster...

‘Temptation Island’: deze 2 nieuwe vrijgezellen doen volgende week hun intrede

We kennen amper de helft van de namen van de verleiders of er worden er alweer twee nieuwe toegevoegd. Zullen Denzel en Hung voor wat meer spanning kunnen zorgen op ‘Temptation Island’? Laat ons hopen van wel.


 

De zesde aflevering vanavond moet het nog zonder vers vlees stellen, maar volgende week komen twee nieuwe vrijgezellen aangespoeld in ‘Temptation Island’. We stellen ze even aan je voor.

Denzel (21)


Denzel is professioneel danser. Hij weet de dames ongetwijfeld te verleiden met zijn zwoele heupbewegingen. Als barman, model en candyman – wat dat ook mag zijn – flirt hij er in het dagelijkse leven op los. Wat denk je: een mogelijke temptation voor Rodanya?

Hung (27)


Hung heeft met haar 27 jaar wat meer levens- en liefdeservaring dan de gemiddelde verleidster. Hopelijk kan ze die ten volle benutten. Ze komt uit Almere, is gastvrouw bij pokerevenementen en zet zich in de ‘Temptation’-markt als ‘jouw Asian mysterious girl‘. Hung stelde zich kandidaat voor ‘Temptation Island’ omdat ze na verschillende lange relaties zich helemaal klaar voelde om haar verloren tijd in te halen. VIJF verklapt al dat zowel Roger als Sidney onmiddellijk onder de indruk zijn van haar…

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content