Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik verveelde mij daar eigenlijk.'

‘Temptation Island’-verleidster Yana reageert op haar vroegtijdige vertrek

Gisteren schreven we nog over het mogelijke vertrek van ‘Temptation Island’-verleidster Yana Daems, en vandaag bevestigt ze zelf onze vermoedens in een korte video. ‘Finally, ik mag jullie eindelijk vertellen waarom ik “Temptation Island” vroegtijdig heb verlaten’, klinkt het op Instagram.


Op het Instagramaccount van @temptationisland2018official verscheen gisteren een opvallende post. ‘Helaas zal Yana Daems vroegtijdig het eiland verlaten’, klonk het bericht onder het kiekje. Waarom de blondine vroegtijdig haar koffers moest pakken, stond er niet bij. Ook op de pagina van Yana en bij VIJF bleef het voorlopig stil. Tot nu.

De reden


‘Ik heb zelf gevraagd aan de productie of ik weg mocht’, vertelt Yana – Pommeline 2.0 – in een video op haar Instagram Story. ‘Na samenspraak is het ervan gekomen en mocht ik weggaan. Dat was voornamelijk omdat ik mij daar totaal niet amuseerde. Ik verveelde mij daar en dat was eigenlijk totaal mijn ding niet.’

What the fuck am I doing here?


‘Dan ben ik naar huis gegaan en geen enkele andere reden klopt’, besluit Yana. Het account van de verleidster staat op privé, dus alleen haar volgers kunnen deze videoboodschap bekijken.

Conclusie: de blondine is dus niet echt op verleidingstoer geweest…

Nieuwe verleidster?


Het zal nog twee afleveringen duren voor Yana effectief haar koffers pakt in het programma. Er wordt momenteel al gespeculeerd dat er een nieuwe verleidster in haar plaats zal komen, maar daar is nog niets over bekend. Wat denk jij?

 

https://www.instagram.com/p/BfDdYk4ApN3/?taken-by=temptationisland2018official

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '