Home Lifestyle Televisie OEI: deze verleidster moet ‘Temptation Island’ vroegtijdig verlaten

OEI: deze verleidster moet ‘Temptation Island’ vroegtijdig verlaten

Wil dit zeggen dat we binnenkort enkele nieuwe gezichten mogen verwelkomen?

temptation island
VIJF

Temptation Island’ is nog maar net begonnen of een van de verleidsters moet haar koffers al pakken. Dit staat er te lezen op het Instagramaccount @temptationisland2018official. Waarom de blondine het eiland al zo snel verlaat, verklappen ze niet, maar dit zou wel eens kunnen betekenen dat we binnenkort kunnen kennismaken met enkele nieuwe vrijgezellen. Spannend!

Op het Instagramaccount van @temptationisland2018official kan je lezen dat verleidster YanaTemptation Island’ vroeger dan verwacht moet verlaten. Wat de reden van haar vertrek precies is, wordt niet gezegd, maar dit zou de blondine later zelf bekendmaken op haar eigen sociale media.

Of er door het vertrek van Yana ook nieuwe vrijgezellen zullen aankomen op het eiland is voorlopig nog niet geweten. Ook vorig jaar gingen er namelijk enkele verleiders vroeger naar huis en deze werden op hun beurt vervangen door enkele nieuwe gezichten. Zo kwamen Natasja, Lynn, Ardian en Boy er pas later bij.

Momenteel gaat het dus nog om geruchten, want zowel bij VIJF als op de Instagrampagina van Yana blijft het voorlopig stil. Wij houden jullie op de hoogte!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.