Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Wie fan is van 'Ex on the Beach: Double Dutch' zal een van de deelnemers vast herkennen.

Deze Vlaamse en Nederlandse koppels doen mee aan ‘Temptation Island: Love or Leave’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ja ja, binnenkort kunnen we weer genieten van echte reality-tv. Play5 komt namelijk met een vernieuwde versie van het dramatische televisieprogramma ‘Temptation Island’. Dat krijgt dit keer de naam ‘Temptation Island: Love or Leave’. We weten ondertussen ook welke koppels er meedoen aan de ultieme relatietest en wanneer de show van start gaat.


In maart 2021 werd bekendgemaakt dat het tweede seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ – een vernieuwde versie van het populaire realityprogramma ‘Temptation Island’ – niet enkel Nederlandse deelnemers, maar ook Vlaamse zou hebben. RTL sloeg namelijk voor het nieuwe seizoen de handen in elkaar met Play5. Toen werd ook meteen verklapt dat Annelien en Rick, na vijf seizoenen als presentatoren, vervangen worden door niemand minder dan Viktor Verhulst en Monica Geuze.

Nieuw format


Het nieuwe format zorgt ervoor dat de ultieme relatietest nog net een tikkeltje spannender wordt. In ‘Love or Leave’ zijn de vrijgezellen er niet op uit om relaties kapot te maken, maar wel om zelf de liefde te vinden. De koppels komen dus voor een serieuze uitdaging te staan: blijven ze trouw aan hun partner of gaan ze met iemand dat beter bij hen past naar huis?

Vlaamse en Nederlandse koppels


Wie de ultieme relatietest aangaat, weten we ondertussen ook al. Het gaat om vier koppels: twee Vlaamse en twee Nederlandse. We stellen hen hieronder even aan je voor.

Donna (26) en Nico (26) uit Rumst, België


Donna en Nico uit Rumst zijn al 2,5 jaar samen en zetten al enkele grote stappen sinds hun eerste ontmoeting tijdens een avondje uit. Zo kochten ze al een appartement en hebben ze twee honden samen. Alleen ergert Nico zich soms aan de jaloezie van Donna. Op ‘Temptation Island: Love or Leave’ wil hij bewijzen dat zij hem kan vertrouwen en willen ze testen of ze echt de ware zijn voor elkaar.

PS wie fan is van realityshows zal Nico vast herkennen, want de Antwerpenaar deed in 2018 ook mee aan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’.

Delphine (27) en Bert (33) uit Nederzwalm, België


Delphine en Bert zijn al tien jaar samen en bewijzen dat opposites attract. Ze zijn elkaars tegenpolen, tegelijkertijd vullen ze elkaar ook perfect aan. Maar vier jaar geleden kuste Bert met een andere vrouw en verzweeg dit voor Delphine. Die vroegere misstap zorgt nog regelmatig voor discussies. Hij wil in ‘Tempation Island: Love or Leave’ bewijzen dat hij wél trouw kan zijn.

Wouter (30) en Julia (24) uit Nederland


Wouter en Julia zijn anderhalf jaar samen en leerden elkaar kennen via een datingapp. Ze vinden het allebei moeilijk om elkaar volledig te vertrouwen. Wouter door slechte ervaringen in zijn verleden en Julia omdat hij in het begin niet eerlijk was met haar. Met hun deelname wil Julia laten zien dat ze anders is dan andere vrouwen en wel te vertrouwen is. Alleen als hij er volledig wil voor gaan, wil ze graag een toekomst met Wouter opbouwen.

Koen (27) en Deborah (24) uit Nederland


Koen en Deborah zijn al negen jaar samen, maar in het begin van hun relatie hadden ze nog allebei contact met anderen. Daardoor is hun vertrouwen in elkaar beschadigd. Na al die jaren vragen ze zich ook af of er toch niet iemand anders beter bij hen past. Door het avontuur aan te gaan willen ze een antwoord krijgen op die vraag en het vertrouwen in elkaar herstellen.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is vanaf vrijdag 27 augustus om 20u35 te zien op Play5.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '