Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Krijgen we eindelijk de waarheid te horen of komen er nog meer vreemde onthullingen boven water?

Pittige confrontatie tussen Bert en Delphine op laatste kampvuur van ‘Temptation Island: Love or Leave’

Herlinde Matthys

In de vorige aflevering van ‘Temptation Island: Love or Leave’ zagen we al dat het experiment niet goed afliep voor Nico en Donna (duh!), maar ook voor Wout en Julia. Morgenavond is het de beurt aan Aylin en Efrain, en Bert en Delphine. Vooral bij die laatste twee gaat het er zoals verwacht pittig aan toe.

Voorlopig is er nog niet veel love gekomen uit het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave‘. Het Vlaamse koppel Nico en Donna verbraken de relatie al na het eerste kampvuur, dus het was niet echt een verrassing dat zij alleen naar huis gingen en eenmaal thuis zich ook niet verzoenden.

Niet genoeg aandacht

Wat ons wel van onze stoel deed vallen, was dat de Wouter en Julia eenmaal terug in Nederland toch nog besloten een punt te zetten achter hun relatie. Blijkbaar gaf Wouter nog altijd niet genoeg aandacht aan Julia.

Morgenavond nemen Aylin en Efrain plaats rond het knisperende vuurtje. Hun vlammetje doofde stilletjesaan toen Aylin hoorde dat Efrain holderdebolder liep van vrijgezel Shallie. Toen Efrain daarna op zijn tablet hoorde dat Aylin er mee wil kappen, was hij in alle staten. Voor hem is zij nog steeds de vrouw van zijn leven. We verwachten ons dus aan een groot verzoeningsgebaar en vele excuses.

Vreemde onthullingen

Maar de hereniging waar iedereen natuurlijk naar uitkijkt, is die van Delphine en Bert. De twee bewezen voor televisiekijkend Vlaanderen dat ze in een enorm ongezonde relatie zitten. Ook zij verklaarden zich na enkele dagen opnieuw vrijgezel. Al kunnen wij, net zoals alle andere kijkers, niet goed meer volgen of ze nu wél of niet meer bij elkaar willen zijn. Krijgen we eindelijk de waarheid te horen of komen er nog meer vreemde onthullingen boven water?

De confrontatie is alleszins pittig! Delphine vindt het al vervelend dat Bert niet achterom kijkt als ze komt aanwandelen, en na die zin is de toon meteen gezet. Bert gunt haar geen blik na de beelden die hij vlak daarvoor zag van zijn (ex?)-vriendin. ‘Ik heb me geamuseerd’, antwoordt Delphine, waarmee ze nog wat meer olie op het (kamp)vuur gooit.

Benieuwd hoe dit afloopt? Morgenavond, vrijdag 19 november, kan je om 20u35 naar de laatste aflevering van ‘Temptation Island: Love or Leave’ kijken op Play5 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '