Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

De serie zal komende herfst te zien zijn op de nieuwe streamingdienst van Apple.

ZIEN: teaser van ‘The Morning Show’ met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon

Herlinde Matthys

Apple lanceert binnenkort een eigen streamingdienst, Apple TV+. ‘The Morning Show’ met toppers zoals Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell is een van hun eerste veelbelovende producties.


Onze beste vriend op regenachtige of eenzame avonden/dagen, Netflix, krijgt komende herfst concurrentie van een nieuwe streamingdienst. Apple lanceert namelijk Apple TV+. Benieuwd wat je mag verwachten? Wel, we krijgen nu een teaser van een van hun eerste producties ‘The Morning Show’.

Het gaat er hard aan toe


Het is meteen een knaller van formaat. Niet enkel Jennifer Aniston, maar ook Reese Witherspoon en Steve Carell spelen de hoofdrol in deze nieuwe serie. De reeks zal gaan over wat er zich afspeelt achter de schermen van een grote Amerikaanse ochtendshow op televisie. ‘Het nieuws is maar de helft van het verhaal’, licht Apple een tipje van de sluier op.

We zien de bekende koppen nog niet opduiken in de teaser, maar we horen wel duidelijk hun stemmen. Uit de conversaties die we opvangen, kunnen we concluderen dat het er hard aan toegaat. Dat maakt ons natuurlijk alleen maar nieuwsgieriger!

We zijn trouwens niet de enigen, want het filmpje werd binnen één dag al meer dan een miljoen keer bekeken. Toch zullen we nog tot de herfst geduld moeten hebben om te zien wat Apple TV+ voor ons in petto heeft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '