Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En je hebt géén ervaring nodig.

‘Sex Education’ organiseert open casting voor trans ‘powerkoppel’

Margo Verhasselt

Fans van ‘Sex Education’ konden in september hun hart ophalen wanneer ze een nieuw seizoen – én een aankondiging van een vierde seizoen – te zien kregen. Maar voor dat laatste seizoen is de hitserie nog naar twee acteurs op zoek: een trans ‘powerkoppel’.

Of je nu een ervaren acteur bent of helemaal niet: werkelijk iedere trans persoon kan deelnemen aan de nieuwe casting van de Netflix hitserie ‘Sex Education’. De serie deelde zojuist een oproep op Twitter waarin aangekondigd wordt dat ze op zoek gaan naar twee trans karakters voor de show, ‘Abbi en Kent’.

Die twee doen hun intrede als ‘het ultieme powerkoppel’ voor hun laatste jaar op Moordale. Erg veel details zijn er nog niet bekend, behalve dan dat ze al een tijdje samen zouden zijn en érg geliefd zijn.

De open auditie werd gedeeld door een van de schrijvers van de show, Krishna Istha. Voor Abbi zoeken ze naar een jonge trans vrouw met een ’90’s Winona Ryder vibe die sterk in haar schoenen staat.’ Kent is trans man en eerder ‘vergeetachtig en een beetje een klungel.’

April 2022

Wanneer we het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ mogen verwachten, is nog niet bekend. Maar de opnames voor de serie zouden in ieder geval doorgaan in Wales van april tot november 2022. Istha laat in een andere post nog weten dat de audities open zijn voor acteurs van buiten het Verenigd Koninkrijk en iedere etniciteit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '