Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In het derde seizoen zwaait een nieuwe directrice de plak op Moordale High.

EINDELIJK: Netflix verklapt releasedatum van ‘Sex Education 3’

We zijn nooit eerder zo excited geweest om in september terug naar school te gaan. Naar Moordale High, welteverstaan. Op 17 september verschijnt het derde seizoen van ‘Sex Education’ eindelijk op Netflix!


We hebben er extra lang op moeten wachten, maar het derde seizoen van ‘Sex Education’ komt er nu echt bijna aan. Netflix liet zonet weten dat de nieuwe afleveringen vanaf vrijdag 17 september op de streamingdienst zullen staan. De opnames voor het derde seizoen konden door het coronavirus niet starten in april van vorig jaar, zoals gepland. Pas in september was het veilig genoeg om eraan te beginnen. Exact een jaar later krijgen we het resultaat te zien.

Eerste beelden


Netflix deelt ook al wat eerste beelden van het derde seizoen. Daarop is te zien dat Otis en de rest plots een uniform dragen op Moordale. De verantwoordelijke is het nieuwe schoolhoofd Hope, gespeeld door ‘Girls’-actrice Jemima Kirke. De directrice hoopt Moordale High terug degelijk te maken, onder meer door de leerlingen in lelijke grijze blazers te steken.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast de directrice zijn er nog drie nieuwe personages. Jason Isaacs – aka Lucius Malfidus – speelt Peter Groff, de succesvollere en arrogante broer van ex-directeur Groff. Dua Selah, een Amerikaans muzikant en dichter, maakt hun acteerdebuut in de rol van Cal, een non-binaire student op Moordale.  En Indra Ové speelt de rol van Anna, de pleegmoeder van Maeves kleine zusje Elsie.

Verder gaat het verhaal gewoon voort waar het tweede eindigde. Een kleine opfrisser: Jean bleek zwanger te zijn, Eric koos voor Adam en liet Rahim zitten, en Isaac, de jongen in de rolstoel, verwijderde de ‘I love you’-voicemail van Otis voor Maeve. Netflix verklapt dat Otis in het derde seizoen veel seks heeft, dat Eric en Adam officieel een koppel zijn en dat Jean nog steeds zwanger is. Daarnaast wordt Jackson verliefd – op Viv? – en ontdekt Aimee het feminisme. En Mrs. Groff, de moeder van Adam die in seizoen 2 pretty hilarious bleek, zal ook in het derde seizoen een mooie rol spelen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '