Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

13 series die je in minder dan 10 uur kan bingewatchen

Tenzij je meer dan 24 uur in een dag hebt, kan het best moeilijk zijn om je favoriete series uit te kijken. Of je nu een lange autorit voor de boeg hebt naar het zuiden van Europa of je bent deze zondag echt niet in staat om uit je zetel te komen, deze 13 series kan je in minder dan 10 uur bingewatchen.

 


Na vijf dagen per week werken, drankjes doen met je beste vriendinnen of op de thee gaan bij je oma, heb je waarschijnlijk echt niet de tijd om bij te blijven met die zevenseizoenenserie. Laat staan hem in één keer bingewatchen.

Netflixmarathon


Dus in plaats van je slaap ervoor te laten of op de hoogte te blijven van die ene eindeloze serie waar ie-de-reen het over heeft, lijsten wij met veel plezier de leukste series op die je in minder dan tien uur helemaal kan uitkijken. Pak er een fles wijn bij, doe die beschamende oude pyjama aan, kruip onder een dekentje en geniet van dat lekker lui weekend. You won’t regret!

 

The Defenders


1 seizoen – 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist gaan de strijd aan met gemeenschappelijke vijanden wanneer New York wordt bedreigd door een duistere samenzwering.

Atypical


1 seizoen – 10 afleveringen van ongeveer 30 minuten per seizoen

Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

You Me Her


2 seizoenen – 10 afleveringen van ongeveer 30 minuten

Yuppenstel Jack en Emma huurt een callgirl in omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Dat er liefde in het spel zou komen, was niet voorzien.

Beau Séjour


1 seizoen – 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten

De tiener Kato onderzoekt vanuit het hiernamaals haar eigen mysterieuze dood en ontrafelt een web van geheimen in haar ogenschijnlijk vredige dorpje.

Glow


1 seizoen – 10 afleveringen van ongeveer 30 minuten

De actrice Ruth wil haar carrière dolgraag nieuw leven inblazen en gaat naar een casting in een sportschool in LA. Ze beseft al snel dat dit geen gewone auditie is.

The Crown


1 seizoen – 10 afleveringen van ongeveer 60 minuten

Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.

Stranger Things


1 seizoen – 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

White Gold


1 seizoen – 6 afleveringen van ongeveer 30 minuten

In het Essex van de jaren 80 doen de arrogante verkoper Vincent Swan en zijn gewetenloze team alles om de deal te sluiten. Daarbij gaan ze niet altijd eerlijk te werk.

Girlboss


1 seizoen – 13 afleveringen van ongeveer 30 minuten

Het ziet er slecht uit voor Sophia als ze haar baan en haar huis kwijtraakt. Maar dan komt ze door een vondst in de kringloopwinkel op een idee.

Gypsy


1 seizoen – 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten

In deze zinderende psychologische thriller bouwt therapeut Jean Holloway een gevaarlijke en intieme relatie op met de mensen in het leven van haar patiënten.

Don’t Trust the B* in Apt 23


2 seizoenen – 16 afleveringen van ongeveer 20 minuten

June verhuist naar New York en wordt door haar kamergenote Chloe opgelicht. Ze weet echter de rollen om te draaien, wat tot een uitzonderlijke vriendschap leidt.

Dear White People


1 seizoen – 10 afleveringen van ongeveer 30 minuten

Zwarte studenten krijgen te maken met dagelijkse veranderingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

Safety First


2 seizoen – 8 afleveringen van ongeveer 20 minuten

In deze comedy raakt Dirk zijn baan kwijt en besluit een beveiligingsbedrijf te starten met zijn zus Ingrid en twee voormalige collega’s, Luc en Smos.

[td_smart_list_end]

 

Alle series zijn te bekijken op Netflix.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '