Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney/Netflix

Ben jij ook in een zwart gat gevallen?

7 series die je wil kijken na ‘Heartstopper’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Heb jij de nieuwe Netflixserie ‘Heartstopper’ in één ruk uitgekeken? Dan ben je na dat bingewatchen vast een beetje in een zwart gevallen. Wij tippen zeven series die je wil zien als je fan bent van de romantische reeks.

Love, Victor

De vijftienjarige Victor Salazar verhuist met zijn ouders, broertje Adrian en zus Pilar naar Atlanta. Terwijl Victor zijn weg zoekt in een nieuwe stad en op zijn nieuwe school, kan hij rekenen op het advies van Simon, de jongen die voor Victor studeerde aan Creekwood High en die al snel wist wie hij was en bij zijn coming-out geaccepteerd werd door zijn ouders en vrienden. Iets wat voor Victor niet zo simpel is.

Te streamen via Disney+.

Young Royals

De Zweedse dramareeks gaat over een jonge prins die op zijn nieuwe kostschool in een romance terechtkomt die botst met de traditionele waarden van zijn familie. Wanneer hij plots troonopvolger wordt, moet hij kiezen tussen liefde en loyaliteit.

Te streamen via Netflix.

wtFOCK

‘wtFOCK’ is gebaseerd op de Noorse tienerreeks ‘Skam’. De webserie volgt de levens van een groep jongeren die op een Antwerpse middelbare school zitten. Zo draait het eerste seizoen rond personage Jana en haar relatie met Jens en de ruzie met haar ex-bestie Britt.

Te streamen via GoPlay.

Never Have I Ever

Devi wil er na een tragisch jaar het allerbeste van maken op school en populair zijn. Maar ze komt er al snel achter dat dat gemakkelijker gezegd is dan gedaan en raakt verwikkeld in allerlei situaties.

Te streamen via Netflix.

High School Musical: The Musical: The Series

De reeks die zich afspeelt op de school waar de originele film werd gefilmd volgt een groep leerlingen terwijl ze aftellen naar de openingsavond van hun allereerste productie van ‘High School Musical’. Vriendschappen, rivaliteiten, romantische relaties, liedjes.. Alles komt aan bod.

Te streamen via Disney+.

Sex Education

‘Sex Education‘ gaat over de zestienjarige Otis die samen met zijn klasgenoot Maeve een sekskliniek opricht. Daar kunnen hun medeleerlingen terecht met allerlei vragen en seksuele problemen.

Te streamen via Netflix.

Degrassi: Next Class

‘Degrassi: Next Class’ volgt de turbulente levens van de leerlingen van Degrassi Community School. Elk van hen moet omgaan met de ups-and-downs van het tiener zijn.

Te streamen via Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '