Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Dit had ik nooit durven denken', klinkt het.

PREVIEW: Senne uit ‘Blind Gesprongen’ ontdekt tijdens helikoptervlucht boven New York zijn nieuwe job

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Op maandag komen we in ‘Blind Gesprongen’ samen met Senne te weten wat zijn nieuwe job precies zal inhouden. En als we de preview mogen geloven, belooft het een spectaculaire baan te worden.

Eerlijk? Toen we vorige week naar ‘Blind Gesprongen’ keken, hadden we een beetje spijt dat we zelf niet deelnemen aan het programma. We maakten toen beter kennis met kandidaat Senne (27), die zijn goedbetaalde, maar eenzame job als privéchauffeur wil inruilen voor een nieuwe uitdaging. Hij werd door Nora opgewacht in de luchthaven, want zij vond voor hem een nieuwe job in... New York!

Examen afleggen

Senne stapte met een bang hartje op het vliegtuig richting the city that never sleeps om er zijn nieuwe job te ontdekken. In een preview krijgen we nu te zien hoe hij de stad vanuit de lucht ontdekt en er helemaal stil van wordt. Wanneer ze langs het Vrijheidsbeeld, het symbool van vrijheid en kansen, vliegen, krijgt Senne te horen dat het tijd is om zijn opportuniteiten te ontdekken.

De kersverse inwoner van New York krijgt te horen met wat hij zich de komende maanden zal mogen bezighouden: hij wordt stadsgids in de wereldstad! ‘Dat had ik nooit durven denken’, vertelt hij in een persbericht. ‘Ik ga heel veel moeten leren op korte tijd, maar heb er superveel zin in. Een nieuwe stad, een nieuwe omgeving, een nieuw hoofdstuk.‘ Én een nieuwe baas, want op zijn eerste werkdag wordt hij opgewacht door Patrick, die het Amerikaans-Belgisch gidsenbedrijf BE NY leidt. Hij stelt Senne meteen voor een pittige uitdaging: een officieel stadsgidsenexamen afleggen én tot een goed einde brengen.

Daarnaast zullen we in de aflevering van maandagvond ook nog te zien krijgen hoe Senne een woonplek probeert te zoeken én maken we nog beter kennis met de 31-jarige Elia uit Waasmunster die haar job in een copycenter wil inruilen voor nieuw avontuur. Maar voordat het zover is, sturen de ‘Blind Gesprongen’-experten haar eerst op een 48 uur lange stilte-retraite.

Of Elia erin slaagt om zolang stil te blijven en wat Nora voor haar in petto heeft, ontdek je maandag om 21u50 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '