Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dia Dipasupil via Getty Images

De zangeres/actrice vertelt je er meer over in haar Instagrampost.

Selena Gomez brengt documentaire over haar leven uit

Annelies Hart

Selena Gomez (30) is van kinds af aan al een vaste waarde in de televisie-, film- en muziekwereld. Net nu de actrice/zangeres haar 30ste verjaardag viert, komt ze ook met groot nieuws op de proppen. Selena brengt namelijk ‘My Mind and Me’ uit, een documentaire over haar leven in en naast de spotlights.

De oplettende fan wist het waarschijnlijk al langer: Selena Gomez brengt een documentaire over haar eigen leven uit. Op 17 augustus 2022 stuitten enkele toegewijde fans op een database die onthulde dat de 30-jarige ster een documentaire in de maak heeft. Fans maakten zelfs ‘SELENA DOCUMENTARY IS COMING’ een trending topic op Twitter. We moesten tot nu wachten op een reactie van de ster zelf, maar jawel hoor: de docu komt eraan!

Selena maakte de geruchten officieel op haar Instagrampagina. In het filmpje zien we een lege bioscoopzaal met op het witte doek ‘My Mind and Me’, de titel van haar biografie. ‘Als je mijn verhaal wil horen... My Mind & Me komt binnenkort naar @AppleTvPlus’, schrijft de actrice en zangeres onder de post.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uit een persbericht van Apple blijkt dat de documentaire is geregisseerd en geproduceerd door Alek Keshishian. De film zal de fans een intieme kant van Selena’s persoonlijke leven laten zien te midden van haar wereldwijde succes als actrice, producer, ondernemer en zangeres.

Op een officiële releasedatum is het nog even wachten. Maar als je nu al een glimp van Selena wil opvangen, kan je net als redactrice Ysaline kijken naar ‘Only Murders in the Building’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '