Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© warner bros

Een stelletje tovenaars had het wel heel gezellig in 'Harry Potter en de Gevangene van Azkaban'.

Oplettende kijker merkt verborgen seksscène op in ‘Harry Potter’-film

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In de credits van de derde ‘Harry Potter’-film ‘Harry Potter en de Gevangene van Azkaban’ zou een geheime seksscène zitten. Je moet wel een beetje je verbeelding gebruiken, want het intieme moment is te zien op de Sluipwegwijzer.


De tweet dateert eigenlijk al van 12 april, maar wordt nu pas massaal opgepikt. ‘Dag ??? van de lockdown’, schrijft @McLovin’. ‘Ik heb de geheime seksscène gevonden in “Harry Potter en de Gevangene van Azkaban“.’ Om zijn onthulling te staven, deelde hij een foto waarop we in de aftiteling van de derde film de Sluipwegwijzer zien. Daarop kon Harry volgen wie er allemaal in Zweinstein rondliep door voetstapjes die op de kaart verschenen en zich voortbewogen.

Doelbewust


In een hoekje linksonder bevinden zich twee paar voetstappen in een suggestieve houding. Ze staan héél dicht bij elkaar en bovendien staan ze naar elkaar toe. Volgens verschillende Twitteraars is dit hét bewijs dat deze twee tovenaars het enorm gezellig hadden samen op dat moment. Iemand met een iets mindere dirty mind merkt op dat het koppeltje natuurlijk ook gewoon kan aan het kussen zijn.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens enkele fans is dit wel oud nieuws, en was dit zestien jaar geleden al bekend toen de film net uitkwam. Rus Wetherell, de man die twintig dagen werkte aan de elf minuten (!) durende aftiteling, stak dit er doelbewust in. ‘Er was een nis waar een koppeltje perfect kon schuilen’, vertelt Rus aan Huffington Post. ‘Ik vond dit grappig voor de volwassenen kijkers en de kinderen zouden het toch niet begrijpen.’ Het zou volgens Rus wel gaan om een innige omhelzing en niet om seks zoals heel wat Twitteraars dachten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '