Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De leugens stapelen zich op!

Spannende seizoensfinale van ‘Familie’ nadert: sneuvelen er straks twee topkoppels?

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Nog één nachtje slapen en we kunnen eindelijk smullen van de extralange seizoensfinale van ‘Familie’. Aan spannende verhaallijnen is er alvast geen gebrek. Van het fancy studentenkot over de loft tot de brouwerij: al weken laaien de emoties in zowat elk huishouden hoog op. Eén vraag blijft echter door ons hoofd spoken: telt ‘Familie’ na de zomer een of twee topkoppel(s) minder?

Opgelet, spoiler alert!

‘Ieder huisje heeft zijn kruisje’, luidt het gezegde weleens, maar in twee huizen lijken de problemen de gelukkige momenten steeds meer te overschaduwen. Zowel de relatie van Véronique en Lars als die van Mieke en Niko vertoont alsmaar meer barsten. De leugens en liefdesverhoudingen blijven dan ook maar aanslepen. In de extralange seizoensfinale van morgen mogen we ons dan ook aan heftige confrontaties mét rake klappen verwachten.

© VTM

De plooien gladstrijken?

Die rake klappen hebben misschien wel iets te maken met het boksgala van Sam (Tinne Ceuppens). De match staat vrijdag op de agenda en doet de emoties hoog oplopen. Vooral nu Mieke (Caroline Maes) het bedrog van Sam en haar man Niko (Jo Hens) heeft ontdekt en ook zelf een slippertje heeft gehad met Lars (Kürt Rogiers). In de seizoensfinale zoekt Sam Niko opnieuw op. Ze heeft een probleem, dat alleen hij kan oplossen. Door zélf tegen haar te boksen…

© VTM

Een andere hoek waar rake klappen dreigen te vallen, is die van Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker). Lars wil een gezicht kleven op de man met wie Véronique (Sandrine André) hem heeft bedrogen en regelt in haar naam een afspraak. Daarbij komt hij lijnrecht tegenover zijn eigen halfbroer te staan, nota bene de moordenaar van zijn vader Leon De Bodt (Herbert Flack). Eén ding is zeker: Koen heeft het duidelijk op Lars gemunt, maar wat is zijn plan? En voert hij dat eindelijk uit? Het komt alleszins tot een aanvaring met een onvoorziene afloop.

© VTM

Verrassingsfeestje

Gelukkig lijkt er ook een beetje goed nieuws te zijn in de seizoensfinale. Hanne (Margot Hallemans) is in de zevende hemel en organiseert een welkomstparty voor Quinten (Maxime De Winne), die terugkeert uit Singapore. Ook Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben) hebben mooie vooruitzichten. Zij sluiten de examenperiode af met een ontspannende reis. Alleen krijgt Raven wel nog een mysterieus pakje in handen…

© VTM

Benieuwd naar de afloop? Je kijkt morgen, vrijdag 24 juni, om 20u00 naar de seizoensfinale bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '