https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS

Realityserie ‘Love Island’ komt naar ons land mét Viktor Verhulst als presentator

Zijn televisieprogramma’s zoals ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach’ jouw guilty pleasure? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de realityreeks ‘Love Island’ zal binnenkort ook bij ons te zien zijn. En we hebben nog meer goed nieuws, want niemand minder dan Viktor Verhulst zal de show gaan presenteren.


Love Island’ is van een oorsprong een Britse realityreeks en was meteen een schot in de roos. Het concept werd dan ook opgepikt door tal van andere landen zoals Australië, Duitsland en de Verenigde Staten. Ook bij SBS (het moederhuis van de televisiezenders VIER, VIJF en ZES) hebben ze het succes van de serie opgemerkt en besloten om het programma naar ons land te halen.

Het concept


In de serie worden singles gedropt in een luxueus vakantiehuis op een prachtig eiland. Aangezien ze allemaal vrijgezel zijn, hebben de kandidaten niet als doel om ‘het hartje te breken’, maar om op zoek te gaan naar de ware liefde. Alleen verloopt dit (helaas) niet zoals in de films, maar krijgen we ook heel wat jaloezie en afwijzing te zien. Klinkt voor een nieuwe lading drama? Wij alvast wel!

https://www.youtube.com/watch?v=DzTOgRA4k_k

Naast hun perfect match vinden, hebben de deelnemers nog een andere taak. Ze moeten namelijk ook de kijkers thuis overtuigen. Als het zover is, kunnen wij namelijk gaan stemmen wie we wel of niet in het programma willen.

Bij een nieuw programma hoort natuurlijk een nieuwe presentator en bij SBS hebben ze alvast gekozen voor Viktor Verhulst. Voor de zoon van Gert Verhulst en de broer van Marie Verhulst is het alvast zijn debuut als presentator. Op welke zender ‘Love Island’ zal worden uitgezonden, is momenteel nog niet duidelijk. Ook een exacte datum is er nog niet, maar vermoedelijk komt het programma deze zomer nog op het kleine scherm.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content