Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Girlpower, zombies, palmbomen en een muzieklegende.

8 programma’s en films om het leed na dit stormachtige weekend wat te verzachten

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het voorbije weekend was er eentje om snel te vergeten, dankzij stormen Eunice en Franklin. Om je zinnen deze week wat te verzetten, en niet aan de schade in je tuin of huis te denken, lijsten we enkele programma’s en films op die je deze week wil zien.

Lisa

Vanavond start het derde seizoen van de telenovelle ‘Lisa’. Je mag je verwachten aan nóg meer intriges, dramatische gebeurtenissen én een nieuw gezicht – Olivia, gespeeld door MNM-dj Anushka Melkonian – dat voor vuurwerk zal zorgen.

Elke weekdag om 18u20 op VTM.

© VTM

The Walking Dead

De doden zijn nog steeds aan het wandelen in het elfde, maar wel laatste seizoen van de razend populaire serie ‘The Walking Dead’. Daryl, Maggie en de andere good guys gaan samen met Negan op missie om de mysterieuze Reapers te confronteren.

Vanaf 21 februari elke maandag om 20u35 op FOX.

© ABC Entertainment.

Paradijs zoekt Personeel

Nathalie Meskens begeleidt zes duo’s die het tegen elkaar opnemen om in het tropische Zanzibar een luxeresort uit te baten. Wie de jury kan overtuigen, wordt voor minstens een jaar het managementduo van het wondermooie Zanziblue.

Vanaf 22 februari elke dinsdag en donderdag om 20u35 op VTM.

© VTM

Rough Night

In deze komedie schitteren onder meer Scarlett Johansson en Zoë Kravitz. Het verhaal gaat over vijf beste vriendinnen die tien jaar nadat ze afstudeerden aan de universiteit nog een keertje bij elkaar komen voor een vrijgezellenweekend in Miami. De avond kent een donkere wending wanneer een mannelijke stripper per ongeluk sterft in hun strandhuisje. De vriendinnen doen er vervolgens alles aan om dit te verdoezelen.

Donderdag 24 februari om 20u35 op VTM 3.

© Columbia Pictures

Elizabethtown

Wie vrijdag een dagje verlof heeft en donderdag dus lekker lang kan opblijven, kan die avond twee films bekijken. Dit toppertje dateert al uit 2005, maar is een must-see. Drew gaat door een moeilijke periode. Hij werd ontslagen, zijn vriendin maakte het uit én zijn vader overleed. Onderweg naar de begrafenis ontmoet hij  de vrolijke stewardess Claire. Dankzij haar ontdekt hij opnieuw hoe mooi het leven kan zijn. De film kent een sterrencast met onder meer Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon, Alec Baldwin en Jessica Biel.

Donderdag 24 februari om 22u30 op VTM 3.

© Paramount Pictures

The Magnificent Seven

Deze western met onder anderen Denzel Washington Chris Pratt en Ethan Hawke groeide uit tot een klassieker. Zeven huurlingen met verschillende achtergronden worden samengebracht door een wraakzuchtige jonge weduwe om haar stad te beschermen tegen het privéleger van een destructieve industrieel.

Vrijdag 25 februari om 20u35 op Play4.

© MGM

The Other Woman

De kans dat je deze film al zag, is groot. Maar de kans dat je hem nog eens wil bekijken, is nog groter. Drie vrouwen ontdekken dat ze bedrogen worden met elkaar door een en dezelfde man! Ze besluiten samen wraak te nemen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton.

Zaterdag 26 februari om 20u25 op VTM 3.

 © Twentieth Century Fox

Rocketman

Keuzestress op zaterdag, of hallo digicorder, want er staat nog een topfilm op het programma met ‘Rocketman’. Deze muzikale prent vertelt het boeiende levensverhaal van de legendarische en extravagante Sir Elton John.

Zaterdag 26 februari om 20u20 op VTM 2.

© Paramount Pictures

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '