Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wow! Het speurderswerk gaat er deze week anders aan toe.

PREVIEW: pittige tips en een hoofdverdachte in het speurdersteam in ‘The Masked Singer’

Dewy De Leeneer

Vorige vrijdag maakte ‘The Masked Singer’ nog plaats voor ons Belgisch elftal, deze week kunnen we opnieuw genieten van onze favoriete figuren. En wat kriebelt het om te speuren! Vooral nu we weten dat het er deze week een tikkeltje anders zal uitzien: met tips van mensen die héél dicht bij de Masked Singers staan en dus pittige details delen.

Nog zeven resterende zangtalenten strijden deze vrijdagavond tegen elkaar in ‘The Masked Singer’. Het belooft een spannende aflevering te worden, want presentator Jens Dendoncker start de show met een verrassende dienstmededeling.

Anonieme, persoonlijke tips

‘Het speuren zal vanavond een tikkeltje anders verlopen’, klinkt het bij de host. ‘We zullen geen gewone filmpjes met aanwijzingen zien, maar krijgen hulp van anonieme tipgevers. Dat zijn mensen uit de entourage van de Masked Singers die ons gaan proberen op het goede spoor te brengen. Tips 2.0 en speuren voor gevorderden in feite. Goed opletten dus!’

De tips komen vrijdag een uit onverwachte hoek en dat zorgt meteen ook voor nieuwe speculaties in het speurdersteam. De anonieme tipgever van Raaf licht alvast een tipje van de sluier.

De duels

Drie duels, en voor één Masked Singer ook meteen de laatste. Deze week neemt de stoere Minotaurus het met ‘Dance All Over Me’ van George Ezra op tegen de elegante Hippo die gaat voor ‘The Loneliest’ van Måneskin. De megaschattige Champignon stapt met een sluier en bruidsboeket het podium op voor ‘Like A Virgin’ van Madonna en zingt tegen Leeuw met ‘Man In The Mirror’ van Michael Jackson. Foxy Lady, Raaf en Tovenaar zingen het met z’n drietjes uit met de nummers ‘Unholy’ van Sam Smith, ‘Hold My Hand’ van Lady Gaga en last but zéker not least: ‘Gimme! Gimme! Gimme!’ van ABBA.

The Masked Singer
© VTM

Het speurdersteam

Yes! Het speurdersteam van deze week tovert een lach op ons gezicht. Niet alleen is topper Karen Damen opnieuw van de partij, de mysteryspeurder blijkt één van de hoofdverdachten te zijn. Een iemand kunnen we vrijdag dus van ons lijstje schrappen. Ook speurders Kevin Janssens en Julie Van den Steen houden hun oren én ogen goed open.

‘The Masked Singer’ is elke vrijdag om 20u35 te zien bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

big brother tweets finale

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '