Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De broertjes Coppens vinden vooral het advies dat Luc Appermont aan Bart Kaëll geeft hilarisch.

PREVIEW: een darkroom zorgt voor lachbuien én kippenvel in ‘Code van Coppens’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Zondag staat er ons alweer een gloednieuwe aflevering van ‘Code van Coppens’ te wachten. Daarin zullen Bart Kaëll & Luc Appermont en Gloria Monserez & Maksim Stojanac een uitnodiging krijgen voor een exclusieve filmpremière. Hoewel de duo’s ongetwijfeld al vaker over de rode loper hebben gewandeld, wordt dit een uitje waarvan ze misschien nog lang nachtmerries zullen hebben.

Een uitje naar de bioscoop? Dat staat steevast garant voor een gezellige filmavond, inclusief een grote beker popcorn. Behalve als Staf en Mathias Coppens de zaak uitbaten. Iets wat op het eerste gezicht een romantische en oogstrelende cinemazaal lijkt, wordt het vernuftige decor van een akelige horrorfilm. Welkom bij horrorfilm ‘Staffie en Mathriaan’, waarin de duo’s onder meer geconfronteerd zullen worden met een ziekelijk gestoorde clown én een acrobaat. Die later de goedlachse broertjes blijken te zijn, oef!

Bang in het donker

De grote vraag is uiteraard wie van de twee duo’s de uitgang het snelst zal bereiken. Of beter gezegd: of ze de uitgang ooit zullen bereiken. De duo’s worden namelijk geconfronteerd met een darkroom. Hoewel dit bij Bart Kaëll & Luc Appermont voor een lachbui zorgt, waarschuwt die laatste zijn man er toch maar wijselijk uit te blijven.

En ook bij Gloria slaat de twijfel toe. De ‘The Voice’-presentatrice laat aan het begin van de preview al blijken dat ze best een angsthaas is en een gil er sneller uit is dan verwacht. Bij de geheimzinnige kamer neemt ze daarentegen wel eerst vastberaden een kijkje achter het gordijn, om dan vervolgens snel weg te wandelen. Iets wat we haar niet kwalijk kunnen nemen als je bedenkt dat die kamer iets met terrariums vol slangen, tarantulas en ander even aaibaar gezelschap te maken heeft.

Wie van de duo’s uiteindelijk het snelst durft te kijken, zie je zondag 11 december om 20u35 op VTM en VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '