Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play

‘Bart, pak haar vast.’

PREVIEW: ontroerend vader-dochtermoment in ‘Big Brother’ dankzij Jolien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het einde van ‘Big Brother’ is in zicht, maar dat maakt het gemis van geliefden voor de bewoners er niet gemakkelijker op. Integendeel. In een nieuwe preview is te zien hoe Bart in tranen uitbarst wanneer zijn dochter in het huis verschijnt.

Dat ‘Big Brother’ een psychologisch spel is, weten we ondertussen al. En de freeze-challenge is daarbij nog het ergste. Wanneer Big Brother freeze zegt, mogen de bewoners namelijk niet meer bewegen. Piece of cake zou je denken, maar niet als er bij elke freeze een geliefde van een van de bewoners het huis binnenstapt.

Zelfgemaakte koekjes

Dit keer was Bart aan de beurt. Zijn dochter Femke wandelde het BB-huis binnen met een pot vol zelfgemaakte koekjes. ‘Papa, ik wil echt zeggen dat je het supergoed doet, ik ben supertrots op jou. Ik kijk elke dag naar de afleveringen, naar de livestream. Ik heb jouw lievelingskoekjes gebakken, chocolate chip cookies’, vertelt ze.

Bart houdt zich sterk, maar het is Jolien die het niet kan aanzien. ‘Bart pak haar vast. Ik verpest het. Pak haar vast.’ Wat volgt is een ontroerend vader-dochtermoment. Ze barsten beiden in tranen uit en Bart bedankt Jolien dat zij het hem gunt. Iedereen ontvangt Femke met open armen en dan is het weer tijd om afscheid te nemen.

Het pakkende moment kost de bewoners € 1000 waardoor de groepspot nu op € 64 218 staat. Maar het was het duidelijk waard. Bekijk het mooie fragment zelf hieronder!

Lees ook:

blind gekocht startdatum
million dollar island

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '