Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The CW

Normaal ging de elfde aflevering in juli te zien zijn...

Pauze vijfde seizoen ‘Riverdale’ duurt nog langer dan verwacht

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Slecht nieuws, ‘Riverdale’-fans. Streamingdienst The CW kondigde zopas de releasedatum aan waarop het vijfde seizoen verdergaat, en nu blijkt dat die ingelaste pauze nog langer zal duren dan verwacht.


Net wanneer we weer helemaal into de gekke verhaallijnen (hallo, aliens en friends with benefits Betty en Archie) van ‘Riverdale‘ kwamen, lasten de makers na de tiende aflevering ‘The Pincushion Man’ voor het vijfde seizoen een pauze in. En niet eentje van een drie weken, maar wel van meer dan drie maanden (!). Nu blijkt dat we zelfs op 7 juli geen nieuwe afleveringen mogen verwachten, want de pauze duurt nog langer dan verwacht.

Maand later


Het officiële Instagramaccount @thecwriverdale deelde de releasedatum van de nieuwe ‘Riverdale’-afleveringen. En wat blijkt? Het vijfde seizoen wordt pas verdergezet op 11 augustus... Nog een maand later dus dan eerst werd gecommuniceerd. Als Netflix zoals gewoonlijk het schema volgt van het Amerikaanse televisienetwerk The CW, zal die elfde aflevering dan vermoedelijk bij ons op 12 augustus op de streamingdienst staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Riverdale (@thecwriverdale)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Waarom het in de eerste plaats al zo lang duurt, en waarom de pauze nu nog eens verlengd werd, is niet duidelijk. Maar zoals we eerder al zeiden: we vermoeden dat de aanhoudende coronacrisis er wel iets mee te maken heeft...

Meer bingewatchplezier om je intussen bezig te houden:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '