Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

We kregen bijna een vervolg op het koffiebeker-incident van 'Game of Thrones'.

OOPS: deze grote fout sloop bijna in een aflevering van ‘The Witcher’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De producent van ‘The Witcher’, een van de populairste nieuwe Netflixseries van dit moment, verklapte dat ze net op tijd een grote fout uit een van de afleveringen konden halen.


We maakten onlangs de lijst bekend van de meest populaire Netflixseries van 2019. De gloednieuwe fantasyreeks ‘The Witcher’ had een verdienstelijke tweede plaats in de top tien van de meest gebingewatchte titels. De hoofdrolspelers uit de reeks vinden dat de vergelijking met die andere topserie ‘Game of Thrones’ niet opgaat, maar de bloederige vechtscènes, de vele naakte lichamen en de mysterieuze wezens doen ons toch denken van wel. Lauren S. Hissrich, de producent van de ‘The Witcher’, verklapt nu zelfs dat ze bijna hun eigen koffiebeker-incident hadden op de set.

Opmerkzame kijkers


Doet dat laatste geen belletje rinkelen? Wel, in een van de afleveringen van het allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ konden opmerkzame kijkers een Starbucks-beker spotten. De acteurs schoven de fout maar al te graag in elkaars schoenen, maar uiteindelijk kwam aan het licht dat Varys, gespeeld door Conleth Hill, de enige echte schuldige was.

Zo zie je maar: montagefoutjes gebeuren in de allerbeste series, zo dus ook bijna in ‘The Witcher’. Dit keer ging het niet om een koffiebeker, maar om koplampen van een auto. Dat is in de fantasyreeks al even onwaarschijnlijk als een accessoire van een populaire keten, want de personages bewegen zich voort door middel van paard en kar.

Goede memes


Gelukkig spotte iemand van de crew de grote fout enkele weken geleden nét op tijd en haalde deze blunder de eindmontage niet. ‘Honderden mensen bekijken elke aflevering voor die wordt uitgezonden’, zei Lauren S. Hissrich in CinemaBlend. ‘Dus we hopen dat er niet meer van die foutjes zijn ingeslopen.’ Tja, en anders levert het enkele goede memes op zeker?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '