Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Niet oké!

OMG: hackers verspreiden nog niet uitgezonden aflevering van ‘Game Of Thrones’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het langverwachte zevende seizoen van ‘Game Of Thrones’ loopt momenteel op HBO. Honderdduizenden fans zitten vol spanning elke zondagavond trouw aan hun scherm gekluisterd om te zien wie deze keer het loodje legt. Hackers staken daar nu een stokje voor en gooiden de vierde aflevering illegaal online.


Zender HBO werd slachtoffer van hackers, die maar liefst 1,5 terabyte aan data stalen. Onder meer het script en de uitzending van de vierde – nog niet uitgezonden – aflevering van ‘GOT’ zaten daarbij. Volledig respectloos zwierden de hackers die info nu online.

Charmes


Akkoord, we willen allemaal NU al de volgende aflevering bekijken. Nog een week zonder Jon Snow, help! Maar het heeft toch ook zijn charme om vol verwachting uit te kijken naar zondagavond. Het is als een kind de week voor Kerstmis. Of, oké ja, wij een week voor Kerstmis: cadeautjes! Bovendien werken een heleboel mensen – acteurs, producers, cameramensen… – keihard aan deze serie om ons een uur kijkplezier te bezorgen. Het zou beneden alle peil zijn om hun harde arbeid zomaar illegaal te downloaden, toch? Shame! Shame! Shame!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '